Bluesun hotel KajBluesun hotel KajZagrebačka bb, 49246 Marija Bistrica, Hrvatska

Posjetite ovu skrivenu oazu Hrvatskog zagorja nadomak Zagreba, te svoje poslovno druženje upotpunite uživanjem u gourmet delicijama i wellnessu. Bluesun hotel Kaj raspolaže polivalentnom dvoranom kapaciteta od 20 do 150 mjesta, te sobom za sastanke kapaciteta od 20 do 40 mjesta.

Hotel Kaj se nalazi u Mariji Bistrici, samo 50 km od centra Zagreba i 52km od zagrebačke zračne luke. Za Vas organiziramo kongrese, team buildinge, seminare, prezentacije za klijente, konferencije za medije, i slične događaje prema vašoj želji i potrebi.

Ugodan san, dobro jelo, vino i wellness
U hotelu se možete smjestiti u komfornim sobama iz kojih seže romantičan pogled na brežuljke i veličanstvenu crkvu Blažene Djevice Marije u neposrednoj blizini, dok Vas u restoranima očekuju vrhunska jela bazirana na tradicionalnoj kuhinji, obogaćena maštom u pripremi i prezentaciji.

Kulinarski doživljaj
U hotelskim restoranima Bistricza i Academia ćete dobro pojesti uživajući u specijalitetima inovativne interpretacije tradicionalne zagorske kuhinje. Sva hrana se oblikuje na drugačiji, ali prepoznatljiv način uz vjerovanje kako se ljubav stvara i ostaje na nepcima. Sve namirnice su provjerene: svježe, prirodno uzgojene u lokalnim gospodarstvima. Vrhunske delicije za Vas priprema chef Marko Futivić, koji je 2016. pobijedio na natjecanju zagorskih kuhara "Chtef – zagorski chef".

Svjetska vina na Vašim usnama
Posebno iznenađenje hotela je impresivna kolekcija vrhunskih svjetskih vina. U vinoteci Bluesun hotela Kaj nudi se preko 200 etiketa koje uz hrvatske uključuju i sve važne svjetske vinske regije iz Francuske, Austrije, Novog Zelanda, Čilea, Italije, Španjolske, Australije, Argentine, Portugala, SAD-a i susjedne Slovenije. Uz stručnu pomoć sommeliera, degustirajte i osjetite čaroliju okusa.

Wellness & Spa
Još jedan razlog za posjetu. Prepustite se wellness užitcima i konačno obavite sve od pedikure do masaže i tretmana lica na jednom mjestu, daleko od gradske gužve. Osim tretmana i masaže, njege ruku i stopala, dermaterapijskog i ritualnog programa, te programa mršavljenja, specijaliteta kuće i tematski prilagođenih paketa, wellness sadrži i whirlpoole, saune i relax zonu u kojoj ćete se opustiti i obnovljeni dočekati početak radnog tjedna. U wellness & spa nadopunite svoje baterije, i probajte neke od egzotičnih tretmana nakon kojih nećete ostati isti...

DvoraneNajveći kapacitetPovršina

Velika dvorana

150148 m²150100505080120

Žitomirka

8091 m²804025255075

Pinja

4057 m²403020203045

Soba za sastanke

3058 m²303020203040