×

Hotel Amfora, Hvar

Hvar

Kongresni centar u hotelu Amfora, Hvar pruža se na dva kata i nudi više od 3800m 2  atraktivnih konferencijskih i uredskih prostora, uz visokokvalitetnu stručnu podršku event organizatora i tehničkog osoblja.
4Broj zvjezdica
5Broj dvorana
350Kapacitet najveće dvorane
324Broj smještajnih jedinica
Hotel Amfora, Hvar

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Sve dvorane imaju izvor prirodnog svjetla, te su opremljene hi-tech zvučnim sustavom, klimatizacijskim uređajima, uređajima za centralni kontrolni sustav i besplatnim bežičnim Internetom po najvećoj brzini. Velika predvorja i hodnici dodatan su prostor za izložbe, primanja ili stanke za kavu u prekidima između glavnih događanja. Dvorana Grand Ballroom ima izravan pristup prekrasnoj vanjskoj terasi hotela, koja se nalazi neposredno iznad spektakularnog kaskadnog bazena.

Kristalno čisto more, tradicionalna ribarska sela, stoljetni vinogradi i maslinici, te starovjekovni gradovi čine Hvar jednom od najljepših tajna svjetskih pustolova. Hvarska klima i titula najsunčanijeg otoka na jadranskoj obali, samo su neki od razloga zašto je Hvar proglašen jednim od deset najljepših otoka na svijetu.

Neosporivo jedan od istinskih dragulja Jadranske obale, Hvar je ukrašen stjenovitom obalom, šljunčanim plažama i brežuljcima pokrivenima borovinom i mediteranskim raslinjem. Njegova raznolika kultura, povijest i tradicija čine ga jednim od najpoželjnijih mediteranskih odredišta.
Smještena u mirnoj uvali, tek desetak minuta šetnjom udaljena od centra grada, Amfora je jedinstveni cjeloviti resort na otoku, koji je zahvaljujući svojoj zanimljivoj i raznolikoj ponudi, a osobito spektakularnom kaskadnom bazenu, stekao status jednog od najpoželjnijih lokacija kongresnog turizma na Jadranu!

Progresivni stav i impresivna organizacija hotela Amfora olakšavaju našim klijentima da spoje posao i zabavu, pridajući jednaku važnost objema. Amfora raspolaže sa više od 3800 m2 prilagodljivog poslovnog prostora, koji besprijekorno servisira tim visoko kvalificiranih profesionalaca. Konferencijske dvorane i sobe za sastanke minimalističkog, suvremenog dizajna, okružene su širokim staklenim stijenama s kojih se pruža pogled na spektakularno mediteransko okruženje i kristalno more zaljeva, što čini priliku za izvanredna poslovna događanja.

U samom središtu konferencijskog centra nalaze se dvije fleksibilne konferencijske dvorane, omeđene staklenim zidovima koji pružaju pogled na hvarski zaljev, Paklinske otoke i azurnu pučinu. S više od 370 m2 i 320 m2, dvorane Grand Ballroom i Terrace Ballroom nude mogućnosti organizacije poslovnih i posebnih događanja za više od 500 ljudi. Prostori se mogu podijeliti u 5 prostorija za sastanke, a svaka soba pruža veliku količinu dnevne svjetlosti. Sa 113 m2 površine predvorje dvorane Terrace Ballroom prirodno je osvijetljeno, s pristupom na terasu konferencijskog centra, te zajedno s 182 m2 površine predvorja dvorane Grand Ballroom čini atraktivan prostor za pauze za kavu tili prijavu i primanja sudionika događanja. Deluxe soba za sastanke idealna je za privatne sastanke menadžmenta, zvučno je izolirana i ima 35 m2. Prirodno je osvijetljena i ima pristup terasi konferencijskog centra s modernim unutarnjim uređenjem.

Konferencijski centar je u cijelosti opremljen audiovizualnom opremom, mogućnostima visokokvalitetnog gurmanskog cateringa, te zasebnim ulazom koji pruža dodatnu privatnost. Organizacijske mogućnosti koje Vam se pružaju u Amfori izlaze van okvira tradicionalnog konferencijskog centra - izravno na terasu kaskadnih bazena. Okruženi spektakularnim mediteranskim vrtovima i kaskadnim bazenima, vanjski prostori hotela nude više od 500 m2 atraktivnih prostora za događanja. S prostora bazena možete se spustiti do hotelske luksuzne privatne plaže Bonj „les bains“ i Maestrala, yacht-deck restorana.

Bilo da se odlučite za Bonj „les bains“, arhitektonski dragulj iz 1930-ih godina ili yacht-deck terasu restorana Maestral okruženu borovinom, vaša će grupa zajamčeno uživati u najljepšim hrvatskim okusima, mirisima, obzorima i zvukovima.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Grand ballroom

Najveći kapacitet: 500. Površina: 370m²
3501505050220500

Terrace ballroom

Najveći kapacitet: 400. Površina: 326m²
310145050180400

Bura&Jugo

Najveći kapacitet: 25. Površina: 40m²
25-18---

Deluxe Boardroom

Najveći kapacitet: 16. Površina: 34m²
--16---

Levanat&Široko

Najveći kapacitet: 12. Površina: 24m²
--12---

Oprema

 • Video projektor
 • Flipchart
 • TV
 • DVD player
 • Laptop
 • Wi-Fi internet
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Catering
 • Parking
 • Izložbeni prostor
 • Interna TV
 • Naglavni mikrofon
 • Platno/pano

Udaljenosti

300Centar grada(m)
75Zračna luka(km)
49Autobusni kolodvor(km)
49Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Ulica biskupa Jurja Dubokovića 521450 Hvar, Hrvatska
tel: 021 750 300faks: 021 750 301
mail: web: www.suncanihvar.com
Tomislava VrgočMICE sales manager
tel: 021 750 011mob: 091 1741 450faks: 021 750 751
mail:

Možda će vas zanimati