O nama

Turizam je vodeća strateška razvojna grana hrvatskog gospodarstva, a kongresni turizam najprofitabilnije je i jedno od najbrže rastućih područja turizma.

PoslovniTurizam.com prvi je i jedini specijalizirani online vodič koji na jednom mjestu predstavlja ponudu hrvatskog kongresnog i poslovnog turizma (engl. MICE: meetings, incentives, conferences, exhibitions).

Kao svojevrsni informacijski „one-stop-shop" s cjelovitim i detaljnim pregledom ponude kongresnih kapaciteta, specijaliziranih agencija i vezane uslužne industrije, PoslovniTurizam je prepoznat i podržan od strane vodećih državnih i stručnih institucija (Ministarstvo turizma RH, Hrvatska turistička zajednica i TZ Grada Zagreba).

PoslovniTurizam.com omogućuje brzu i efikasnu pretragu potrebnih kapaciteta, štedi vrijeme organizatorima poslovnih događanja, potiče stvaranje poslovnih suradnji između sudionika ovog brzo rastućeg oblika turizma te je istodobno izvrstan alat za promociju hrvatskih kongresnih kapaciteta na Internetu.

Osim toga, PoslovniTurizam.com pruža cijeli niz korisnih informacija iz područja turizma i kongresne i insentiv industrije, organizira druženja sudionika kongresne industrije, provodi istraživanja, putem mjesečnog newslettera informira i educira o najvažnijim zbivanjima u ovom segmentu turizma. PoslovniTurizam.com uređuje Hrvatski prilog (Croatia Addendum) unutar specijaliziranog međunarodnog časopisa KONGRES.