×

Besplatna edukativna radionica za hotelijere u Zagrebu

Nakon uspješno održanih radionica u Rijeci i Splitu, ciklus besplatnih radionica za srednje, male i obiteljske hotele nastavlja se 14. svibnja u Zagrebu
Besplatna edukativna radionica za hotelijere u Zagrebu

CMT savjetovanje i upravljanje je krovni naziv organizatora projekta koji obuhvaća niz besplatnih edukativnih radionica za srednje, male i obiteljske hotele, pod nazivom Unaprjeđenje prodaje srednjih, malih i obiteljskih hotela. Projekt je kao vrlo zanimljiv, prepoznala i Hrvatska gospodarska komora, Udruga malih i obiteljskih hotela, TZ Grada Zagreba, HBOR te medijski pokrovitelji, časopis Turizam info i portal PoslovniTurizam.

Do sada su besplatne radionice održane u Rijeci i Splitu, a u ovom proljetnom serijalu, slijede još i besplatne radionice u Zagrebu i Osijeku. Među sudionicima radionica je provedena anketa, a rezultati su pokazali da je preko 90% sudionika više nego zadovoljno radionicama.

Drugim riječima, održane radionice u Rijeci i Splitu potvrdile su da postoji velika potreba za organizacijom edukativnih radionica te vrste te da je kvaliteta održanih radionica bila izuzetno visoka. Ponukani atmosferom na radionicama, organizatori projekta otvorili su diskusiju među strukovnom javnošću te se nadaju da će već od jeseni ove godine serijali specijaliziranih besplatnih edukativnih radionica biti institucionalno organizirani kroz strukovne organizacije.

Na radionici koja će se održati u Zagrebu 14. svibnja 2015. godine posebno će se obraditi pitanje kako mali i srednji hoteli u Zagrebu mogu pronaći svoju poziciju na zahtjevnim emitivnim tržištima, a u kontekstu da je Zagreb jedno od rijetkih destinacija u Hrvatskoj s cjelogodišnjim poslovanjem, u kojem broj noćenja iz godine u godinu raste, a istovremeno dolazi i do porasta novih smještajnih jedinica, čime je i opstanak na tržištu izuzetno izazovan.

Sudinici radionice otvoreno će moći postavljati pitanja o svim problemima s kojima se susreću u radu, s ciljem da se uz pomoć edukatora i međusobnom razmjenom iskustava, pokušaju pronaći odgovori i smjernice za uspješniju prodaju vlastitih kapaciteta.

Radionica u Zagrebu 14. svibnja 2015. godine je, kao i one u Rijeci i Splitu, besplatna za sudionike, a više informacija o radionici se može dobiti na www.cmt-radionice.com