×

Best Stay 2016: Kako u svakom pogledu oduševiti gosta?

Best Stay 2016. održat će se 17. i 18.11.2016. u Design hotelu Royal i na jednom mjestu okupiti više od 300 nagrađivanih hotelijera i iznajmljivača, vrhunskih arhitekata, ICT i marketing stručnjaka.
best stay 2016
best stay 2016

Dizajn i arhitektura danas predstavljaju jedan od najbitnijih aspekata doživljaja gosta u svakom hotelu ili apartmanu. Svjedočimo sve većem broju novootvorenih boutique i design hotela, kao i jedinstvenih koncepata hostela, integralnih hotela, kampova i kuća za odmor. Peter Losch, direktor luksuznog sektora Maistre i govornik na Best Stay 2016. ističe kako su iskustva i osjećaji najbitniji faktor iskustva gostiju, a kvaliteta i kreativnost dizajna i arhitekture gostu pružaju poseban doživljaj i čine razliku.

Ono što gosta privlači i zadržava također su i tehnologija, udobnost i praktičnost. U današnje vrijeme, gostu mora biti omogućena komunikacija bez podizanja telefonske slušalice ili spuštanja u predvorje hotela. Direktor Hoteza Adria Region, Damir Knežević, objašnjava kako hoteli s vlastitim aplikacijama ostvaruju veliku prednost na tržištu jer samim korištenjem aplikacije i niza pogodnosti koje ona donosi, gosti postaju dijelom stvaranja branda. “S više od dvije milijarde pametnih telefona na svijetu zapravo uopće ne čudi što ih čak 76% gostiju smatra vrlo važnim, čak presudnim, a tijekom putovanja koriste ih čak 35% više nego dok su doma. Kako tehnologija mijenja i načine poslovanja tako čak 78% onih koji putuju poslovno koriste svoj smartphone za planiranje putovanja”, ističe Knežević.

Na Best Stay-u 2016., 17. i 18. studenoga, nagrađivani hotelijeri i iznajmljivači podijelit će svoja iskustva o stvaranju unutarnjeg i vanjskog dizajna, utjecaju razvoja ICT-a na industriju te prezentirati neke od najnovijih alata, savjeta i trikova promocije podijeliti kroz razne primjere iz prakse i panel diskusije.

Neki od međunarodnih govornika koje ćemo imati prilike poslušati na Best Stay-u dolaze iz Slovenije (Hostel Celica, Hotel Cubo), Srbije (Crowne Plaza Belgrade, 88 Rooms Hotel), Švedske (Stora Hotellet i U&Me Hotel), Finske (7 Fells Hostel), Italije (The Beehive hostel, IC Bellagio)... Sve govornike na Best Stay-u pogledajte ovdje, a na ovom linku preuzmite brošuru s programom konferencije.

Čemu se govornici najviše vesele povodom Best Stay-a?
“Najviše se veselim ljudima i njihovim pričama i iskustvima, prilici da svi zajedno nešto naučimo i mogućnosti da u bližoj ili nešto daljoj budućnosti na tim lijepim temeljima nešto zajedno i izgradimo.” - Damir Knežević, Hoteza Adria Region (Hrvatska)
“Najviše me veseli upoznavanje novih ljudi, vlasnika hostela i članova turističkih zajednica. I, naravno, moj prvi javni nastup!” - Tinja Tamminen, 7 Fells Hostel (Finska)
“[Veselim se...] Susretu sa profesionalcima, znalcima na ovom području gospodarske djelatnosti. I naravno, nadam se da ću dosta toga naučiti i poslije toga primjenti u svojim projektima.” - Andrija Rusan, Rusan Arhitektura/Oris (Hrvatska)

Kotizacije za konferenciju gotovo su rasprodane - registrirajte se za Best Stay 2016. već danas i osigurajte svoju ulaznicu. Kako biste se registrirali, kontaktirajte organizatore na +385 51 580 730 ili putem maila na info@beststay.com.hr.