×

Croatia Airlines uvodi redovite međunarodne letove Zagreb - Dublin

Croatia Airlines uvodi nove linije i povećat će broj tjednih letova na postojećim linijama što će putnicima omogućiti kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja.
Dublin
Dublin
Foto: croatiaairlines.com

Croatia Airlines uvodi redovite međunarodne letove Zagreb - Dublin koji će se od 3. svibnja do 28. listopada ove godine obavljati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Povoljne povratne aviokarte za izravne letove mogu se kupiti po cijeni već od 189 eura, odnosno već od 219 eura za putovanja iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule preko Zagreba u Dublin. Doživite atmosferu Dublina, prošetajte mostovima i posjetite znamenitosti te se opustite u pubovima uz tradicionalnu irsku glazbu.

Nove su i sezonske linije Dubrovnik – München i Split – Kopenhagen. Povećat će se i broj tjednih letova na linijama Zagreb - Dubrovnik – Rim, Zagreb-Sankt Peterburg i Zagreb – Skoplje. Zrakoplovi Croatia Airlinesa i dalje će letjeti na linijama koje su uvedene tijekom prošle dvije godine. Radi se o linijama iz Zagreba u Stockholm, Oslo, Helsinki, Bukurešt, Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg.

Sve ponude kao i povoljnije zrakoplovne karte potražite ovdje ili na službenoj stranici Croatia Airlines.