×

Dani hrvatskog turizma u Bolu na Braču

Dani hrvatskog turizma ove će se godine, 26. i 27. listopada, održati u Bluesun hotelima u Bolu na otoku Braču u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.
Dani hrvatskog turizma
Dani hrvatskog turizma

Na tradicionalnom dvodnevnom skupu turističkih djelatnika, Dani hrvatskog turizma, koji će se održati 26. i 27. listopada u Bolu Braču, analizirat će se turistička sezona 2016. te najaviti glavne aktivnosti za pripremu turističke 2017. godine.

Radni dio programa DHT-a odvijat će se u Bluesun hotelu Elaphusa, kao i dodjela godišnjih turističkih nagrada predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima i to po novom modelu.

Prvoga dana skupa održava se 16. hrvatski turistički forum s temom „Zračni prijevoz u turizmu - preko granica do cjelogodišnjeg poslovanja“. U nastavku, bit će održana prezentacija „Nacionalni turistički brand - mjerenje učinkovitosti i smjernice za 2017.“, dok je u večernjim satima predviđeno svečano otvorenje DHT2016 i dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Drugoga dana skupa bit će predstavljeni rezultati istraživanja „Djelatnici - pokretačka snaga turizma“ te prezentacija „CRO kartica - poticanje domaće turističke potrošnje“. U poslijepodnevnim satima predviđen je okrugli stol s temom „Kako do konkurentnog i održivog modela upravljanja hrvatskim turizmom“.

Isto tako, održat će se niz sastanaka, radionica i tematskih prezentacija, kao i skupovi strukovnih udruga u turizmu. Cjelokupni program skupa možete pogledati ovdje.

Na večernjoj završnici Dana hrvatskog turizma bit će dodijeljene godišnje nagrade „Top 10 hrvatskog turizma“.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komore i Hrvatska turistička zajednica, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem online prijava.