×

Doček Nove godine s Nenom Belanom u Dubrovniku

Nazdravite novim počecima i započnite Novu godinu u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca uz bogat program događanja te spektakularan doček Nove godine.
Neno Belan
Neno Belan

Nazdravite novim počecima i započnite Novu godinu u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca uz bogat program događanja te spektakularan doček Nove godine. Bit će to zabava za pamćenje bez obzira dolazite li u paru, s obitelji ili sa svojim društvom jer Dubrovački Vrtovi Sunca imaju savršenu lokaciju, hranu, vino i prostora koliko god vam treba.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pop pjevača, Neno Belan, nastupit će na novogodišnjoj svečanoj večeri s bendom Fiumensi. No, zabava tu ne prestaje. Kažu da se ono što radite prvi dan odražava na ostatak godine, stoga započnite godinu onako kako želite da se nastavi.
U večernjim satima 1. siječnja 2015. uz večeru, svojim pjesmama opustit će vas Libar, bend koji je u Hrvatskoj poznat kao bend koji popularne pop i rock skladbe izvodi na klapski način.

Zabavite se sa stilom. Na nezaboravnom mjestu. Na drugačijem mjestu. Na jedinstvenom mjestu. Odaberite Dubrovačke Vrtove Sunca za doček Nove 2015!

Autentični jadranski doživljaj, vrhunska usluga I panoramski pogledi na Jadransko more Dubrovačke Vrtove Sunca čine mjestom na koje ćete se poželjeti vratiti. Prekrasni mediteranski ambijent, fantastičan izbor barova I restorana te Spa by OCCO prepoznatljive su odlike ovog resorta na jugu.

Detaljne informacije možete pronaći ovdje ili na telefon 00385 20 361901.

Dubrovački vrtovi sunca