×

Dodjela European Business Awards™ u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik

Dodjela prestižne nagrade European Business Awards održat će se 4. svibnja u Dubrovniku u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik.
Rixos Libertas Dubrovnik
Rixos Libertas Dubrovnik
Foto: Rixos Libertas Dubrovnik

Pod sloganom „What makes you great?“ European Business Awards™ 4. svibnja 2017. u Dubrovniku održava dodjelu ove prestižne europske nagrade koja prepoznaje i promovira uspjeh, inovacije i etično poslovanje te za cilj ima jačanje poduzetničke mreže u Europi.

European Business Awards™ kroz partnerstvo s revizorskom i konzultantskom kućom RSM, nagrade za 2016./2017. koje su obuhvatile preko 33.000 tvrtki iz 34 države dodijeljivat će u dubrovačkom hotelu Rixos Libertas. Među nominiranima u završnom krugu natjecanja su i četiri hrvatske tvrtke dobitnice Ruban d'Honneur nagrade – AD PLASTIK d.o.o., CROZ d.o.o., PET-PROM d.o.o. i Specijalna bolnica Sv. Katarina.

EBA od 2007. godine kroz nekoliko kategorija nagrađuje izvrsnost i dobru poslovnu praksu u svim industrijama i tvrtkama različitih veličina u privatnom i javnom sektoru. Nametnula se kao vjerojatno i najvažnija nagrada ove vrste koja nominiranima i pobjednicima donosi dodanu vrijednost kroz bolju prepoznatljivost, jačanje branda, kvalitetniju motivaciju zaposlenika i snažan networking. Tvrtke prolaze kroz nekoliko krugova stroge selekcije koja je prepoznata kao najkvalitetnija u Europi.

Europske tvrtke nominirane za ovu prestižnu nagradu sudjelovat će i na konferenciji 100% Growth koja će se održati uoči dodjele nagrada u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik.

Iz organizacijskog odbora European Business Awards™ napominju i kako će se svečana dodjela nagrada moći pratiti uživo od 19.00h CET preko interneta i njihove web stranice.

Hotel Rixos Libertas i grad Dubrovnik domaćini su događanja koje generira izniman medijski interes u Europi i svijetu od medijskih kuća poput Reutersa, Bloomberga, Euronewsa, Yahoo Financea, ANSA.it, The Financial Timesa, Europa Pressa. Među sponzorima i pokroviteljima su i Elite paneuropski program, PR Newswire i UK Trade & Investment. Naglašavamo kako u Dubrovnik dolaze predstavnici nekih od najsnažnijih kompanija i najcjenjenijih medija, što Dubrovniku daje još jednu priliku da se predstavi i promovira kao možda i najbolja kongresna destinacija ovog trenutka u Europi.