×

Dubrovnik domaćin europske promocije nove Nissan Micre

U Dubrovniku je započela europska promocija nove Nissan Micre koja će trajati do 23. ožujka, a grad će u tom razdoblju posjetiti više od 7.000 gostiju i 500 vodećih europskih novinara.
Europska promocija nove Nissan Micre u Dubrovniku
Europska promocija nove Nissan Micre u Dubrovniku
Foto: DT Croatia

Nakon višemjesečnih priprema od strane Grada Dubrovnika i agencije DT Croatia, europska promocija nove Nissan Micre počela je 9. siječnja i trajat će do 23. ožujka 2017. godine. U tom razdoblju nova Nissan Micra bit će predstavljena pred više od 7.000 gostiju i 500 vodećih europskih novinara tijekom siječnja, a tijekom veljače i ožujka 2017. kupcima flota, europskim koncesionarima i njihovom prodajnom osoblju. Gosti Nissana bit će smješteni u Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca.

Europska promocija nove Nissan Micre u Dubrovniku

Tijekom svoje 100 kilometara duge testne vožnje, gosti će imati priliku doživjeti povijesnu jezgru Dubrovnika kao i novootvorenu ACI marinu Veljko Barbieri u Slanom, u blizini Dubrovnika. DT Croatia ponosan je što je izabran kao glavni logistički operator za ovaj program lansiranja novog automobila. Odabir Dubrovnika kao domaćina, potvrđuje još jednom da je to destinacija uvelike prepoznata od strane auto industrije.

Europska promocija nove Nissan Micre u Dubrovniku

Organizacija europske promocije nove Nissan Micre veliku je potporu dobila i od lokalnih vlasti koje su prepoznale važnost ovog događaja za grad Dubrovnik. Oni su omogućili organizaciju izložbe voznog parka i promotivnog fotografiranja u Starom gradu u Dubrovniku. Uspješna organizacija ovako složene prezentacije novog automobila velika je prednost za Dubrovnik na taj način postaje globalno još prepoznatljiviji.