×

Dubrovnik osvojio titulu šampiona turizma 2016.

Dubrovnik je šampion hrvatskog turizma 2016. godine, kao i najbolja City Break destinacija, dok su dubrovački hoteli osvajanjem brojnih nagrada dokazali visoku kvalitetu ovog segmenta ponude.
Dani hrvatskog turizma
Dani hrvatskog turizma

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, sinoć su na svečanosti u Bolu na Braču dodijeljene turističke nagrade za najbolje od najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Osoba godine – nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo, Turistička destinacija godine.

Dubrovnik je proglašen šampionom hrvatskog turizma 2016. godine, te najboljom City Break destinacijom, dok su dubrovački hoteli osvajanjem zaista vrlo brojnih nagrada dokazali visoku kvalitetu ovog segmenta ponude, posebno Villa Dubrovnik koja je proglašena i hotelom godine.

Priznanje je u ime grada Dubrovnika od ministra turizma RH, Gari Capellija, primio Vlaho Margaretić, pročelnik Ureda za poduzetništvo, turizam i more. Podsjetimo, ovo je druga titula šampiona turizma Dubrovniku jer ga je i „Večernji list“ ovjenčao takvim priznanjem.

Svim turističkim djelatnicima i sivm stanovnicima Dubrovnika čestitamo na ovoj prestižnoj tituli!