×

Finale plesnog spektakla DanceStar u Poreču

Nakon što je Zagreb ove godine bio domaćin kvalifikacijskog turnira plesnog fenomena DanceStar, veliko finale najvećeg plesnog spektakla na svijetu održava se u Poreču.
Laguna Poreč
Laguna Poreč
Foto: Plava Laguna

Finale natjecanja DanceStar World Masters održava se u Sportskom centru Intersport Zelena laguna od 24. do 28. svibnja.

Jubilarna 10. godišnjica festivala privući će u Poreč više tisuća plesača iz cijeloga svijeta te time otvoriti plesnu sezonu na hrvatskoj obali. Riječ je o najvećem plesnom spektaklu na svijetu koji plesačima i plesnim školama omogućava prezentaciju koreografija pripremljenih za natjecanje pred poznatim sucima i plesnim pedagozima.

„Međunarodno plesno natjecanje DanceStar sinonim je za vrhunsko plesno natjecanje na kojem sudjeluje više od 7 tisuća sudionika iz zemalja diljem svijeta. Najbolji plesači sa DanceStar World Toura 2017. imaju priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu“, naglašavaju organizatori.

DanceStar

Prošle godine, u svom najvećem izdanju do sada, DanceStar je okupio 5.000 plesača iz cijelog svijeta. Ostvareno je preko 25.000 noćenja čime je sam grad Poreč dobio epitet svjetske plesne turističke destinacije. Za ovu godinu najavljeno je čak 5.500 plesača iz 55 država, stoga smo ponosni što ove godine obilježavamo desetu godišnjicu održavanja eventa u Poreču“, ističu iz Plave lagune.

Tijekom cijele godine diljem svijeta, na svim kontinentima, odvijaju se DanceStar turniri na kojima se plesači bore za svoje mjesto u DanceStar finalu. Vrhunac eventa zasigurno je Gala Večer koja se održava 26. svibnja u 21 sat u dvorani Žatika, a tijekom koje će se izvesti 20 najboljih koreografija u borbi za pobjedu. Više o spektaklu i ulaznicama, možete saznati ovdje