×

Globalna prezentacija nove Nissan Micre u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Nakon što je ove godine ugostio globalni Mercedesov trening te Hyundai međunarodnu konvenciju distributera, Dubrovnik će u 2017. ugostiti i veliki Nissanov event za više od 7.000 ljudi
Radisson Blu Dubrovnik Vrtovi Sunca
Radisson Blu Dubrovnik Vrtovi Sunca

Profiliranje Dubrovnika kao poželjne filmske destinacije se, uz Game of Thrones i Star Wars, nastavlja i najavama za snimanje James Bonda te, najnovije, Robin Hooda čije je snimanje nedavno najavljeno. No, osim odlične suradnje s filmskom industrijom, Dubrovnik se ove godine pokazao i kao poželjan domaćin za organizaciju raznih skupova automobilske industrije.

Uz Mercedesov globalni trening „Mercedes Benz - Global Training Experience 2016.“, na kojem je od veljače do travnja sudjelovalo oko 12.000 delegata, za Dubrovnik se odlučio i Hyundai koji je u Dubrovačkim Vrtovima Sunca organizirao trodnevnu konvenciju distributera. Snimanja velikih filmskih produkcija i velika promocija Mercedesa, Dubrovniku su donijeli pozitivan efekt pa je tako i Nissan najavio predstavljanje svog novog modela Micre iduće godine.

Radisson Blu Dubrovnik Vrtovi Sunca

Prema najavama, Nissanov event neće biti samo interni skup i treninzi, već će ugostiti i oko 500 novinara iz cijeloga svijeta na predstavljanju novoga modela Nissan Micre. Nakon svečane prezentacije novog modela, uslijedit će interni treninzi, a predviđa se da će skup trajati gotovo tri mjeseca, od siječnja do sredine ožujka 2017. godine. Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca ugostit će tako kroz razdoblje od tri mjeseca više od 7.000 ljudi, kako goste eventa kroz dvodnevne boravke, tako i organizatore. Pripremni poslovi za ovako veliko događanje, kao i oni završni nakon održanog događanja, procjenjuju se na trajanje od ukupno dva tjedna. 

Radisson Blu Dubrovnik Vrtovi Sunca