×

Hotel Medora Auri u Podgori osvojio zlatnu nagradu TUI Nordic Blue Star 2017

Zahvaljujući raznovrsnosti sadržaja i usluga, samo godinu dana nakon otvorenja, hotel Medora Auri u Podgori nagrađen je zlatnom nagradom TUI Nordic Blue Star 2017 za najbolje ocijenjen hotel od strane gosta.
Hotel Medora Auri
Hotel Medora Auri
Foto: medorahotels.com

Blue Star koncept dio je ponude TUI Nordic-a, te ujedno njegov najdugovječniji i najpopularniji brand. Sva 34 hotela u Europi, kao i 22 hotela u ostalim svjetskim destinacijama, u ovom konceptu odlikuju zajedničke karakteristike - raznovrsnost sadržaja i usluga za obitelji i parove u objektima kategorije 4 i 5 zvjezdica, a posebno se cijeni održivost, očuvanje okoliša i suvremena tehnološka rješenja.

„Zlatna nagrada, utemeljena na ocjenama gostiju koji su boravili u hotelu Medora Auri, od iznimnog je značaja za hotel i Društvo u cjelini jer je hotel Medora Auri prvi objekt iz Hrvatske koji je osvojio zlatnu nagradu, odnosno prvo mjesto u nekom od TUI-jevih tržišnih koncepata. Ovo nam je posebno važno i zbog izgradnje pozitivnog imidža Hrvatske kao destinacije izvrsnosti i visoke kvalitete turističkog proizvoda“.

U istoj konkurenciji hotel je osvojio i srebrnu nagradu za kvalitetu wifi-ja te brončanu nagradu za cjelokupno održavanje i čistoću hotela.

„Ove nagrade predstavljaju dodatni poticaj svim zaposlenicima Društva na daljnjem poboljšanju kvalitete i stvaranju izuzetnog doživljaja boravka u našim objektima“, izjavio je predsjednik uprave Zrinko Kamber.