×

Hotel Neptun dobitnik prestižne nagrade

Poznatom dubrovačkom hotelu Neptun, jednom od četiri luksuzna hotela Importanne Resorta, dodijeljena je nagrada „Loved by Guests 2017“, koju dodjeljuje kompanija Hotels.com na temelju zadovoljstva gostiju.
Nagrada „Loved by Guests 2017“
Nagrada „Loved by Guests 2017“
Foto: mpr.hr

Nagradu "Loved by Guests 2017" su u ime kompanije Hotels.com uručile predstavnice Expedie Marija Vanselow i Nina Kleiner, a u ime hotela Neptun nagradu su preuzeli Romana Antunović, direktorica prodaje, generalni direktor Tom Zovko i Ivo Sabljić, operativni direktor hotela Neptun.

Nagrade „Loved by Guests“ temelje se na provjerenim i autentičnim komentarima, ocjenama i mišljenjima klijenata koji su boravili u hotelima koje ocjenjuju, a koje kasnije analiziraju turistički stručnjaci. Upravo se prema navedenim kriterijima Neptun ove godine našao među vodećim svjetskim hotelima.

Zahvaljujući nagradi, Dubrovnik ostaje nezaobilazna destinacija za luksuzni odmor u potpunosti prilagođen željama najzahtjevnijeg gosta. Hotel Neptun, koji posluje u okviru Importanne Resorta, smješten je na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih lokacija, rtu Babin Kuk s kojeg se pruža spektakularan pogled na more i obližnje otočje – Elafite. Novoobnovljeni hotel kontinuiranim održavanjem visoke razine kvalitetne ponude i usluge te blizinom povijesnih znamenitosti grada Dubrovnika, pruža vrhunski odmor svojim gostima tijekom cijele godine. Posebna pažnja posvećena je i uređenju interijera svake sobe kako bi se gostima, osim estetskog dojma, pružila i maksimalna udobnost i potpuni doživljaj odmora u ovom hotelu.