×

HTZ zapošljava Voditelja Kongresnog odjela

Zbog reorganizacije poslovanja i osnaživanja radnih timova unutar organizacije, Hrvatska turistička zajednica traži osobu koja odlično poznaje hrvatsku kongresnu ponudu i načine planiranja poslovnih skupova radi organizacije i provođenja aktivnosti s ciljem dovođenja međunarodnih skupova u Hrvatsku.
Hrvatska turistička zajednica
Hrvatska turistička zajednica

Za radno mjesto Voditelj Kongresnog odjela, Hrvatska turistička zajednica očekuje rad na poslovima organiziranja i provođenja projekata prezentacije i poticanja razvoja kongresne ponude, suradnje s kongresnim uredima, sustavom turističkih zajednica, tijelima javne vlasti te ostalim dionicima u zemlji i inozemstvu u provođenju aktivnosti i projekata prezentacije i razvoja kongresne ponude,   organizacije nastupa na kongresnim burzama, radionicama, prezentacija hrvatske kongresne ponude buyerima, organizacije inspekcijskih putovanja, organizacije oglašavanja kongresne ponude, održavanje i dopune web stranica vezanih za kongresnu ponudu.

HTZ nudi kontinuirano usavršavanje, lokaciju u centru Zagreba, rad u stabilnoj i respektabilnoj instituciji te redovita i primjerena primanja.

Poželjna znanja i kompetencije-    odlično poznavanje hrvatske kongresne ponude i specifičnosti industrije sastanaka
-    odlično poznavanje načina planiranja i organiziranja poslovnih skupova radi organizacije i provođenja aktivnosti s ciljem dovođenja međunarodnih skupova u Hrvatsku
-    odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
-    dobro poznavanje još jednog svjetskog jezika u govoru i pismu
-    napredno korištenje MS Office paketa i aktualnih programskih rješenja slične namjene
-    odlične organizacijske i prezentacijske  vještine
-    izvrsnost u javnom nastupu i prezentaciji
-    sklonost timskom radu
-    sustavnost i metodičnost u radu potrebna za  organizaciju poslova, praćenje rezultata i izvještavanje

Složenost poslova i odgovornosti-    sposobnost rukovođenja i obavljanja složenih zadataka koji zahtijevaju inicijativu i kreativnost, te dodatna specijalistička znanja i iskustvo

-   osiguravanje pružanja operativne potpore drugim organizacijskim jedinicama
-    potpora zaposlenicima organizacijske jedinice kojom rukovode, a po potrebi i drugim zaposlenicima, u rješavanju složenih zadaća i projekata
-    odgovornost za zadatke i odluke vezane uz organizacijsku jedinicu i zaposlenike kojima rukovode
-    odgovornost za pravilnu primjenu metodologije rada, postupaka i stručnih tehnika u okviru zadaća koje se provode
-    samostalnost u radu.
Uvjeti i testiranje kandidataHTZ može odlučiti provesti stručno testiranje kompetencija te psihofizičkih sposobnosti kandidata, o čemu će odabrani kandidati biti pravovremeno obaviješteni. Odabrani kandidat ne smije biti u sukobu interesa vezanom uz posao za koji se prijavljuje od dana sklapanja ugovora o radu.

Propisani uvjeti za radno mjesto su završen najmanje preddiplomski sveučilišni ili stručni studij (180 ili 240 ECTS bodova), najmanje dvije godine radnog iskustva u struci koja odgovara poslovima radnog mjesta na kojem je radnik zaposlen, aktivno znanje jednog i poznavanje još jednog svjetskog jezika, položen stručni ispit za rad u turističkom uredu (ili polaganje u roku od jedne godine od dana stupanja na rad) te poznavanje rada na osobnom računalu.

Potrebna dokumentacija uz prijavu je životopis, preslika osobne iskaznice ili putovnice, dokaz o stručnoj spremi, traženom radnom iskustvu (HZMO - elektronički zapis o radno pravnom statusu), poznavanju stranih jezika i o ostalim poslovima navedenim pod traženim poželjnim kvalifikacijama i vještinama (preslike uvjerenja, svjedodžbi,  potvrda i slične dokumentacije), dvije preporuke i uvjerenje o kaznenom postupku („uvjerenje o nekažnjavanju“ nadležnog suda).

Zamolbe s pripadajućom dokumentacijom zaprimaju se isključivo putem linka na elektroničku prijavu. U obzir će se uzimati isključivo prijave zaprimljene putem portala MojPosao.

Rok za prijavu je 2. travnja 2018.