×

Intours DMC za Ured u Dubrovniku traži Projekt managera

Ukoliko poznajete Dubrovnik i regiju, imate iskustvo u vođenju projekata ili turizmu, dobro se snalazite na stranim jezicima, cijenite kolegijalnost te ste znatiželjni i strastveni u poslu, prijavite se na Intours DMC natječaj za Projekt managera.
Intours DMC
Intours DMC
Foto: intours-dcm.com

Želite li se pridružiti našem timu u Dubrovniku i sudjelovati u kreiranju vrhunskih doživljaja i evenata? Možete li o sebi reći da Vas krasi strastveni pristup poslu? Volite li iznenađivati svoje goste? Dišete li turizam? Doručkujete li incentive? Govorite li više od jednog stranog jezika? Da?

Molimo Vas nastavite čitati. Mogli bismo imati nešto za Vas!

Vještine koje tražimo

Poznavanje destinacije (imate li Dubrovnik i regiju u "malom prstu"? ), iskustvo u projekt managementu ili turizmu. Engleski je "must", a ako dodatno govorite Njemački i/ili Francuski jezik – oduševljeni smo!

Vozačka dozvola B kategorije.

Međutim, smatramo kako je je dobar stav puno važniji od iskustva u poslu – stoga nemojte oklijevati s prijavom čak i ako nemate radnog iskustva.

Dobro se uklapate u naš tim, ukoliko ste:

strastveni i znatiželjni u poslu, kreativni, fleksibilni, dobro organizirani, prijateljski raspoloženi te profesionalni u komunikaciji, izgledu i pristupu. Timski igrač.

Naša ponuda uključuje i nešto više

Volimo raditi u ugodnom okruženju i donositi pozitivnu energiju na posao. Međusobno poštovanje i kolegijanost su nam jako važni. Nudimo ugovor na puno radno vrijeme (40 sati tjedno). U Dubrovniku je naš ured u Metohijskoj ulici br. 4

Što se prije javiš – tim bolje!

Pošaljite CV na Engleskom jeziku na adresu info@intours-dmc.com te nam ukratko objasnite zašto se želite priključiti našem timu. Prihvaćamo prijave zaključno s danom 30. srpnja 2018., međutim nemojte oklijevati prijaviti se odmah. Što nam se prije pridružite, tim bolje.