×

KG Media dobila status Google Analytics Partnera

Agencija KG Media uspjela je ući među 10% oglašivačkih agencija nositelja certifikata Google Analytics Partner, a u Hrvatskoj provode kampanje za veći broj turističkih subjekata
KG Media dobila status Google Analytics Partnera

Oglašivačka agencija KG Media, koja surađuje s većim brojem hrvatskih turističkih subjekata, upravo je dobila novi, prestižan certifikat Google Analytics Partner. Globalno najkorištenija tražilica istovremeno je i proizvođač globalno najkorištenijeg statističkog programa Google Analytics, koji se koristi za analize o posjetama web stranica i ponašanju korisnika na istima te koji je od iznimne važnosti u modernom oglašavanju putem interneta. Kvalitetno prikupljanje, obrada i interpretacija statistika iz analitičkih programa nezaobilazan je proces modernog online oglašivača – na taj se način dolazi do povratne informacije o isplativosti ulaganja u promidžbene kampanje na internetu.

Iz ovog je razloga KG Media počela intenzivno koristiti Google Analytics još davne 2008. godine, te nakon 7 godina napornog, ali vrlo poučnog i korisnog rada s tim programom, uspjela ući u prestižni Analytics Partner program koji Google odobrava za samo 10% svih prijavljenih stručnjaka. Iz agencije najavljuju daljnje edukacije, kako bi svojim kliejntima pružili izvrsnu uslugu.