×

Kongres magazine: Najutjecajnije osobe kongresne industrije u regiji

Međunarodni časopis Kongres magazine objavio je svoju godišnju listu 30 najvažnijih osoba kongresne industrije u regiji Jugoistočne Europe. Najutjecajnijom je ove godne proglašena Romana Vlašić, direktorica TZ Dubrovnika
Romana Vlašić
Romana Vlašić

Uredništvo Kongres magazina odabralo je 30 najutjecajnijih pojedinaca u kongresnoj i insentiv industriji naše regije. Temeljni kriteriji za sastavljanje top liste su: financijski i drugi multiplikativni efekti kongresne industrije koji odskaču od prosjeka, implementacija inovacija i poboljšanja u poslovanju te uspješni novi projekti u 2014., zatim podizanje svijesti o važnosti kongresne industrije. 

Za nominirana lica moglo se glasati putem online anekete na www.survio.com, a uredništvo je zaprimilo 204 odgovora te je na temelju rečenih kriterija proglasilo pobjednike u tri kategorije: Top meeting Architects (DMO, CVB…), Top meeting Logistics (DMC, PCO…) i Top meeting innovators (marketing, technology…).

Najutjecajnija osoba u kategoriji Top Meeting Architect ove godine je Romana Vlašić, direktorica TZ Dubrovnika, a odmah iza nje je direktor kongresnog ureda Slovenije Miha Kovačič

Daniel Marušić iz dubrovačke DMC agencije Dubrovnik Travel pobjednik je kategorije Top meeting Logistics, dok je drugo mjesto zauzeo Tomaž Krušič iz slovenske DMC agencije Intours. 

Prvo mjesto u kategoriji Top meeting Innovators zauzeo je Davor Bruketa iz hrvatske marketinške agencije Bruketa&Žinić, a iza njega je Anže Čokl, direktor Bohinj Park Eco Hotela. 

Izjave pobjednika možete pronaći u najnovijem broju Kongres magazina.