×

Kongresni ured Slovenije pokrenuo rođendansku kampanju „I Feel 25″

"I Feel 25" naziv je kampanje koju je slovenski Kongresni ured pokrenuo povodom obljetnice 25 godina postojanja države i kongresnog ureda, kako bi prikazali impresivan razvoj ove mlade zemlje.
Kampanja „I Feel 25″
Kampanja „I Feel 25″

Dana 25. lipnja 1991. godine, Slovenija je stekla neovisnost od bivše Jugoslavije pa stoga ove godine slavi svoju 25. obljetnicu postojanja. U posljednjih nekoliko godina, znatno je evoluirala na više razina. Mlada i duhom svježa "slovenska energija" primjetna je posvuda, između ostalog u populaciji, gospodarstvu, znanosti i umjetnosti. Slovenija uspješno svakoga uvjerava u svoj "prirodni šarm", "24-satni osmijeh", "fleksibilnost" i "osobnu notu" - glavne značajke koje karakteriziraju ovu europsku zemlju i njene partnere.

Stoga ne čudi da Slovenija postaje sve popularnija među turistima, a isto tako sve atraktivnija destinacija za domaćinstvo međunarodnih poslovnih skupova. Organizatori događanja sve češće odabiru ovu zemlju za svoje kongrese, događanja i poticajna putovanja, iz više razloga: ona je prilagodljiva, kompaktna te lako dostupna destinacija (direktni letovi Adria Airwaysom iz mnogih ključnih gradova), cijene su razumne, a nudi i bogatu ponudu urbanog iskustva u Ljubljani, mora i opuštanja u Portorožu, prekrasnu prirodu, planine i jezera. Slovenija je sigurna zemlja s dobro razvijenom infrastrukturom, modernim hotelima, a partneri su prijateljski nastrojeni i vrlo profesionalni jer "legendarno gostoprimstvo" suštinska je karakteristika slovenskog turizma. Ono što je najvažnije: Slovenci stalno rade na poboljšanju svoje zemlje i njezine ponude.

Povodom 25. obljetnice postojanja države, tim Kongresnog ureda Slovenije pokrenuo je kampanju "I Feel 25". Tijekom ove godine, u sklopu kampanje će biti predstavljeno 25 različitih priča usmjerenih organizatorima događanja koji su u potrazi za novom, drugačijom i manje poznatom destinacijom. Priče će obuhvatiti različite važne teme kao što su okoliš, ljudi, poslovanje, znanost, umjetnost, kultura, priroda i ženska prava. Posebna serija priča će istaknuti slovenske prirodne ljepote, 24-satni osmijeh, fleksibilnost tima i osobnu notu – značajke koje su jedinstveni potpis slovenske kongresne industrije. Miha Kovačič, direktor Kongresnog ureda Slovenije, o "I Feel 25" kampanji je rekao: "Ove godine slavimo neovisnost i suverenost Slovenije. Kampanjom "I Feel 25" pokrećemo niz priča koje portretiraju našu lijepu zemlju te pokazuju sav potencijal i uzbudljive mogućnosti koje nudi. Sve to kroz našu jedinstvenu slovensku energiju – ono je ne said quoi što nas čini istinski drugačijima. Moram reći da sam ponosan što je Slovenija skriveno blago."