×

Krenula nova sezona kupanja na valovima “slavonskog mora"

Aquapolis, najveći bazen s valovima u Hrvatskoj, koji se nalazi u sklopu Bizovačkih toplica nedaleko Osijeka, spreman je za novu kupališnu sezonu.
Bizovačke toplice
Bizovačke toplice
Bizovački Aquapolis otvoren je za posjetitelje u petak 1. lipnja, uz zabavne sadržaje i noćno kupanje. Aquapolis će raditi svaki dan od 10.00 do 20.00 sati, a petkom i subotom, sve do 1. rujna, bit će organizirano noćno kupanje uz nastup DJ-a i light show do ponoći. Za sve noćne kupače organiziran je i besplatan prijevoz na relaciji Osijek - Bizovac - Osijek.

Posjetitelje, kao i do sada, očekuju animatori, uz koje mogu vježbati na bazenu, a za djecu je organiziran mini klub i posebna animacija, proslave rođendana te škola plivanja. I ove sezone, utorak je već tradicionalno dan rezerviran za umirovljenike, kada imaju 15 posto popusta na ulaznicu.

Bizovačke toplice
 
„S obzirom na prošli vikend i više od 1.000 prodanih ulaznica, i to prije otvorenja bazena s valovima koji tradicionalno privlači najviše kupača, očekujemo najbolju kupališnu sezonu dosad. Čeka nas iznimno toplo ljeto, a s obzirom na procjene sezone, potpuno smo organizacijski spremni na veći priljev posjetitelja. Vjerujemo da će ovo ljeto u Aquapolisu uz slavonsko more biti najbolje do sada i da ćemo ne samo sustići, nego i oboriti rekord u posjećenosti iz 2017., kada je u jednom danu kupalište posjetilo 2900 ljudi.“, izjavio je Marcel Medak, direktor društva Bizovačke toplice.

Bizovačke toplice
 
Posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda u barovima i restoranima: Americano baru, Grill baru Bećar, Grill baru Snaša, Njorka Činka baru, Caffe baru Sunčica, a novost u ponudi, od ove sezone je novi coctail bar, tik uz „slavonsko more“. Svi posjetitelji mogu koristiti i sportske terene i zaigrati nogomet, odbojku na pijesku, tenis, stolni tenis, košarku i rukomet.