×

Malološinjski hotel Bellevue nominiran za najbolji međunarodni projekt rasvjete

Projekt rasvjete hotela Bellevue koji potpisuje Dean Skira, nominiran je za jednu od najprestižnijih nagrada na svijetu za rasvjetu, LDA Lighting Design Award, u kategoriji za najbolji međunarodni projekt rasvjete.
Malološinjski hotel Bellevue nominiran za najbolji međunarodni projekt rasvjete

Godišnja svečana dodjela nagrada održat će se 19. ožujka 2015. u London Hiltonu pred eminentnim međunarodnim uzvanicima i predstavnicima korporacija poput Hilton, Foster+Partners, Osram, Zumtobel, Speirs + Major, Great Portland Estates, Tesco i dr.

Hotelski prostori te hotelske sobe i suitovi hotela Bellevue osvjetljeni su posebno uređenom dizajnerskom ravjetom – Architectural lighting design by Dean Skira. Suradnja Jadranka hotela i svjetski cijenjenog hrvatskog dizajnera rasvjete Deana Skire nakon Bellevuea nastavlja se i na projektima rekonstrukcije boutique hotela Alhambra i vile Hortensia na razinu od pet zvjezdica. Time se nastavlja investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na Lošinju koja će biti okosnica cjelogodišnjeg turizma otoka

Ukupno vrijedan više od 50 milijuna eura, hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, otvoren je za goste u srpnju 2014. godine. Prošavši kroz sveobuhvatnu obnovu, hotel jedinstvene arhitekture, pruža sofisticiranu udobnost za luksuzan odmor iz snova. Bogatstvo pomno biranih detalja, vrhunska usluga te jedinstven koncept sadržaja omogućuju bezbrižno opuštanje i uživanje.

U ponudi su i brojni dodatni sadržaji i usluge, poput prijevoza gostiju privatnim avionom ili posebno koncipirane SPA klinike. Gostima su tako na raspolaganju posebno osmišljeni tretmani pomlađivanja, antistresni programi za očuvanje imunološkog sustava, raznovrsne masaže lica i tijela, relax zona, SPA vrt, te unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom.

U sklopu hotela Bellevue, uz bazen i na plaži, nalaze se barovi i restorani s biranom ponudom vrhunskih delicija s kopna i iz mora, te bogatom ponudom vina.

Kao prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, hotel Bellevue zaokružuje turističku ponudu Jadranke, kao jedne od vodećih hrvatskih turističkih kompanija.