×

Na IBTM burzi u Barceloni uspješno predstavljena kongresna ponuda Dubrovnika

Od 29. studenog do 1. prosinca kongresna ponuda Dubrovnika predstavljena je na specijaliziranom sajmu za kongresnu industriju, IBTM Barcelona, najvažnijem okupljanju profesionalaca ove industrije koji se održava već 28 godina za redom.
IBTM World Barcelona
IBTM World Barcelona

Sajam IBTM World ove je godine okupio više od 15.500 profesionalaca iz 150 zemalja koji dolaze iz oko 3.000 različitih kompanija. Važno je istaknuti da će nakon završetka sajma Dubrovnik posjetiti i petnaest kongresnih profesionalaca koji će boraviti na kratkom upoznavanju s kongresnom ponudom našeg grada. Na IBTM sajmu u Barceloni, Kongresni ured TZ Dubrovnika predstavljale su direktorica Romana Vlašić i Marija Bulić.

Na IBTM burzi u Barceloni uspješno predstavljena kongresna ponuda Dubrovnika

Dubrovnik je predstavljen na hrvatskom štandu u organizaciji HTZ-a, a uz Kongresne urede TZ grada Dubrovnika i Zagreba, sudjeluje ukupno dvanaest izlagača. Kongresnu ponudu iz Dubrovnika predstavljaju hotelske grupacije ALH i Valamar Riviera, agencija Elite Travel, a u blizini izlaže i Dubrovnik Travel. Riječ je o isključivo poslovnom sajmu s unaprijed dogovorenim sastancima koji je po procjeni profesionalaca najvažniji svjetski događaj kongresne industrije.

Na IBTM burzi u Barceloni uspješno predstavljena kongresna ponuda Dubrovnika

Kongresni ured TZ grada Dubrovnika u suradnji s Kongresnim uredom TZ grada Zagreba, sve uz podršku Glavnog ureda HTZ-a, organizira tzv. „Post IBTM Fam Trip“ odnosno posjetu dvjema destinacijama u Hrvatskoj nakon završetka sajma i to za petnaest organizatora poslovnih putovanja koji će imati priliku upoznati se kongresnom ponudom Dubrovnika i Zagreba od 1. do 5. prosinca. Program započinje u Zagrebu, a nastavlja se tijekom predstojećeg vikenda u Dubrovniku gdje će uz obilazak kulturno – povijesnih znamenitosti grada i šetnju Stradunom uz ugođaj Dubrovačkog zimskog festivala, gosti obići i najbolje dubrovačke kongresne hotele, te kušati gastronomske specijalitete i domaća vina.