×

Novi jelovnici restorana Zinfandel's s potpisom chefa Ana Grgić

Privlačni i inovativni okusi zavodljivog dizajna nalaze se na svakom tanjuru novog à la carte jelovnika restorana Zinfandel's.
Ana Grgić, Chef Esplanade
Ana Grgić, Chef Esplanade

Talentirana i šarmantna šefica kuhinje hotela Esplanade, Ana Grgić pomno je kreirala svako jelo koje se nalazi u ponudi novog jelovnika poznatog Zinfandel'sa - fine dining restorana u sklopu luksuznog hotela Esplanade. Već od danas gosti mogu kušati okuse koji predstavljaju svojevrsnu modernu interpretaciju hrvatske kuhinje. Svježina, kreativnost i diskretna doza prepoznatljivog mediteranskog ozračja u kombinaciji s inovativnim konceptima pripreme hrane uz specifičan potpis vrsne šefice Ane Grgić, donose pravu rapsodiju okusa i umjetničkih djela na tanjuru. Vođena kozmopolitskim pristupom i novim idejama, inspirirana svjetskim kulinarskim trendovima i sezonskim namirnicama Ana je za ovu zimu kreirala još jednu kolekciju primamljivih, originalnih okusa koji će se izvrsno spajati s brojnim vrhunskim vinima i šampanjcima s nedavno redizajnirane vinske karte.

Novi jelovnici restorana Zinfandel's

Nezamjenjiv i prisutan u svako doba godine, prožet novim jesensko-zimskim asocijacijama i dodacima, poput marmelade od buče i snijega od jogurta - kremasti rižoto s potpisom Ane Grgić i ovaj put je našao svoje mjesto među brojnim drugim predjelima novog à la carte jelovnika restorana Zinfandel's. Glavna jela donose pravi gurmanski doživljaj u kreativnim i originalnim jelima od svježe ribe i mesa, u kombinaciji s raznim začinima, sezonskim povrćem i posebnim dodacima uz Anino povremeno poigravanje s molekularnom kuhinjom koje rezultira stvaranjem fantastičnih okusa. Desertni menu je šećer na kraju slatke priče o gastronomskom doživljaju restorana Zinfandel's. Za više detalja, pogledajte A la carte jelovnik i Desertni jelovnik.

Novi jelovnici restorana Zinfandel's

Za one koji žele isprobati ponešto od svega Ana je složila pomno birane tasting jelovnike od četiri, pet i šest sljedova delicija koje objedinjuju i kombiniraju najbolje kombinacije okusa.

Nezaboravno iskustvo objedovanja upotpunjuje impresivna lista vrhunskih vina i šampanjaca. Šarmantni prvi hrvatski sommelier, Ivan Šneler i sam očaran vinima, pažljivo će za goste predložiti ona koja najbolje odgovaraju odabranim jelima.

Novi jelovnici restorana Zinfandel's

Kako bi se gostima olakšao odabir jela na jelovniku restorana su posebno obilježena jela koja mogu biti gluten free, vege i halal, ovisno o alergijama i režimu prehrane. Uz to, restoran gostima nudi superbrzi besplatni internet, press reader hot zonu uz besplatno preuzimanje i listanje više od 4000 novina i časopisa te jedinstvene jelovnike na iPad uređajima s vjernim fotografijama jela.