×

Novo u ponudi Termi Tuhelj: selfness kongres

Terme Tuhelj su u svoju kongresnu ponudu uvele novu uslugu pod nazivom Selfness kongres, uslugu organizacije malo drugačijih poslovnih skupova, uslugu koja spaja povećanje poslovne i vitalne energiju
Selfness kongres, Terme Tuhelj
Selfness kongres, Terme Tuhelj

Zašto rad ne bi bio zabavan i drugačiji? Pokažite sudionicima poslovnog skupa da imate drugačiji pristup organizaciji poslovnih događanja gdje osim na postizanje poslovnih ciljeva i kreiranje razvojne politike, mislite na njihovo zdravlje i dobar osjećaj. U najvećem kontinentalnom resortu, hotelu Well**** Terme Tuhelj imate mogućnost spojiti profesionalnost i udobnost, misli i tijelo te znanje i užitak. Proaktivan tim domaćina rado će Vam prezentirati cijeli koncept selfness kongresa koji je u potpunosti besplatan za organizatora, a velika je dodatna vrijednost za sve polaznike.

Zašto kongresni centar Terme Tuhelj?

  • Blizina zračne luke i glavnog grada Zagreba 
  • Suvremen kongresni centar s 10 dvorana za prihvat od 15 do 450 osoba
  • Moderna kongresna oprema
  • Kompletna pomoć prilikom organizacije i koordinacije
  • Vrhunska dodatna ponuda wellness i spa usluga
  • Hotelski smještaj s 264 sobe u nagrađivanom hotelu Well**** 
  • Odlična gastronomska ponuda – coffe break, snack, poslovni ručkovi i večere
  • Priroda i mir
  • Besplatan parking
  • Amfiteatar za večernja događanja

Dvorana Invigo, Terme Tuhelj

Zašto je dobro uključiti selfness u radni raspored?

  • Kućnim ritualom probudit ćete vitalnu energiju
  • Vitalnom hranom saznat ćete više o pravilnoj kombinaciji nutritivnih elemenata jer ćete već nakon nekoliko ugriza, nahranit svoje tijelo, umiriti duh te pripremiti se za daljnji rad
  • Mini vježbama tijekom reda potaknut ćete prokrvljenost organizma te osloboditi tijelo loše energije i bolova u kralježnici koji su nastali zbog dugog sjedenja
  • Malim wellness iznenađenjima potaknut ćete veće izlučivanje hormona sreće, smijat ćete se i lakše koncentrirati na rad

Selfness program

Ritual kuće
Poznato je da je čovjek učinkovitiji kada radi u opuštenoj atmosferi za što je idealana Ritual kuće. 3 minutni ritual kuće zdrava je navika za početak radnog sastanka. Jednostavno je, zabavno, ne oduzima previše vremena… bitno je samo da se u te 3 minute posvetite sebi i pozitivnim mislima. Radi se o pomno osmišljenim vježbama koje potiču kruženje vitalne energije koje aktiviraju sve stanice i djeluju odmah na Vaš organizam. Ritual ne zahtjeva nikakvu fizičku spremnost, a već tijekom izvođenja osjećat ćete se bolje, zadovoljnije i sretnije ćete krenuti u dan koji je pred Vama.

Selfness zalogajčići
Uvijek nas podsvjesno grize savjest kada se najedemo svih onih lisnatih tijesta, kruščića i slično… u pauzama se ostavimo klasičnih zalogajčića i pojedimo nešto zbog čega će nam naš organizam biti zahvalan – Vita coffe break sadrži slance od integralnog brašna sa sezamom, domaće zagorske štrukle, kolač s jabukama i zobenih pahuljicama, gris s mentom i kakaom, svježe voće, negaziranu vodu, čaj od mente, zeleni čaj ili kava – 30,00 kn po osobi.

Dvorana Vilina, Terme Tuhelj

Vita ručak
Isprobajte nešto drugačije, zdravije… hranu koja će Vam dati dodatnu energiju za rad i koncentraciju te naučite kako pravilno kombinirati začine i ulja s namirnicama po cijeni od 90,00 kn po osobi. Potražite jela označena jabukom jer smo pomno izabrali namirnice samo za Vas.

Doživi wellness
Doživljaj wellnessa nije samo miris eteričnog ulja i vizualno lijepi ambijent… dodirnite wellness…osvježite se aromatičnim ručnicima, namažite ruke aloe verom nakon mini peelinga, ponesite u dvoranu miris eteričnog ulja na svome zapešću…osjećajte se drugačije.

Tjelesni intermeco
Sjedenje na dugotrajni seminari i kongresi ponekad znaju biti zamorni i dolaskom u hotelsku sobu želite samo zaspati i nemate energije za ništa. Dugotrajno sjedenje loše utječe na kralježnicu te se javlja bol u leđima, vratu, a slaba prokrvljenost izaziva glavobolje. Predlažemo Vam da tijekom pauze napravite mini tjelesni intermeco, jednostavnu vježbu koja će poboljšati dobar osjećaj sudionika i omogućiti im koncentriranost na rad.

Goodbye touch
Ponesite kući pravi doživljaj selfness kongresa… mali poklončić koji će Vas podsjetiti da ste baš Vi bili sudionik drugačijeg kongresa, selfness kongresa. Prilikom finalnog kreiranja selfness rasporeda rado ćemo poslušati Vaše ideje i sugestije kako bismo zajedničkim snagama pružili Vašim gostima drugačiji doživljaj poslovnog skupa o kojem će pričati još dugo i dugo. Selfness kongres besplatan je za organizatore poslovnog skupa.