×

Objavljen besplatni turistički vodič za Međimurje

Vikend Manijaci, zaljubljenici u putovanja i blogeri, objavili su prvi besplatni vodič za Međimurje, najsjeverniji biser hrvatskog kontinenta.
besplatni turistički vodič za Međimurje
besplatni turistički vodič za Međimurje

Međimurje je poznata kao najmanja županija u Hrvatskoj. No, ono je puno više od toga. To je dom brojnim kulturnim i prirodnim atrakcijama, ljudima koji su stoljećima stvarali i pisali bogatu povijest regije još od doba velikaške obitelji Zrinski te regija koja je danas poznato odredište za aktivan odmor. Međimurje svakom turistu ima zaista mnogo toga za ponuditi, a upravo je to ono što turistički vodič prikazuje.

Vodič sadrži i brojne korisne informacije kao što su važni brojevi telefona, popisi restorana i prijedlozi tradicijskih jela, informacije o turističkim atrakcijama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te preporuke smještajnih kapaciteta, a tu su i brojne ideje za izlete, kao i savjeti kako najkvalitetnije provesti vrijeme u Međimurju.

Međimurski turistički vodič

Vodič je izdan u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin, Turističkom zajednicom Međimurske županije, Turističkom zajednicom općine Sveti Martin na Muri te Turističkom zajednicom grada Čakovca, a dostupan je na hrvatskom i slovenskom jeziku. Dostupan je potpuno besplatno za preuzimanje s interneta te u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem županije, kao i u LifeClass Termama Sveti Martin, najvećem turističkom objektu u regiji.

Vikend Manijake možete pratiti na njihovom blogu vikendmanijaci.com putem kojeg možete saznati sve što vas zanima o jeftinim putovanjima u vlastitoj organizaciji.

Svoj primjerak turističkog vodiča možete preuzeti ovdje.