×

Osvoji gratis kotizaciju za dotcomhotel konferenciju!

Dotcomhotel konferencija o e-trgovanju u ugostiteljstvu i upravljanju prihodima održat će se 1. i 2. listopada u Zagrebu, u hotelu Esplanade. Osvojite gratis kotizaciju sudjelovanjem u nagradnoj igri!
Foto: FreeDigitalPhotos.net, Stuart Miles
Foto: FreeDigitalPhotos.net, Stuart Miles

Pozivamo sve da se uključe u kratki natječaj. Pravila su veoma jednostavna: Budi najbrži, deseti ili dvadeseti koji će najbrže ispravno ODGOVORITI na tri pitanja. Svi odgovori su dostupni na www.zagreb.dotcomhotel.eu

Kako do nagrade?
Prva besplatna akreditacije će biti dodijeljena osobi koja najbrže točno odgovori na sva tri zadana pitanja. Druga besplatna akreditacija biti će dodijeljena osobi koja na listi s točno odgovorenim pitanjima bude deseta. Treća besplatna akreditacija biti će dodijeljena osobi koja na listi s točno odgovorenim pitanjima bude dvadeseta.

Odgovaranjem na pitanja, slažete se s pravilima igre i General Contest Terms & Conditions.

Svi natjecatelji koji točno odgovore na sva tri pitanja i ne dobiju besplatnu akreditaciju, imat će mogućnost prijaviti se po posebnoj cijeni od 199 eura.

Igra počinje u srijedu, 3. rujna u 15.00 sati i traje točno 72 sata, do nedjelje, 6. rujna u 15.00 sati. Svi sudionici će u ponedjeljak, 8. rujna do 17.00 sati biti obaviješteni o dobitnicima besplatnih akreditacija i mogućnosti prijave po posebnoj cijeni.