×

Ove zime pobjegnite na vikend odmor u Split

Kombinacija opuštanja, luksuznih wellness tretmana i uživanja u mediteranskim gastronomskim delicijama recept su za nezaboravan vikend odmor u Splitu.
Hotel Split, Podstrana
Hotel Split, Podstrana

Želite si priuštiti nešto posebno i drugačije ovog Adventa, dočekati Novu godinu na novoj i drugačijoj lokaciji ili jednostavno pobjeći na vikend odmor koji će relaksirati dušu i tijelo? Hotel Split vam nudi drugačiji zimski vikend odmor za dvoje! Uživajte u gostoljubivosti boutique hotela u obiteljskom vlasništvu, istaknutog modernim dizajnom, smještenog na prekrasnoj šljunčanoj plaži u Podstrani na samom ulazu u grad Split.

Nakon pića dobrodošlice, uživajte u gurmanskim delicijama na večeri dobrodošlice u tri slijeda koju će za vas odabrati i pripremiti Chef kuhinje L'Aroma restorana, od svježih jesenskih i organskih namirnica. Nakon ovog užitka za nepce, odmorite se u luksuznoj Superior sobi s neodoljivim pogledom na plavetnilo mora i neba.

Ove zime pobjegnite na vikend odmor u Split

Neka vas u san otprate miris mora i šum valova, a nakon kvalitetnog sna, dočekat će vas bogati mediteranski doručak. Za relaksaciju i odmor tu su nedoljivi Sea L'Aroma Spa & Wellness tretmani ljepote i opuštanja koji će nahraniti vašu kožu, tijelo i duh u hladnim zimskim danima. Kombinacijom jacuzzija i saune opustite vaše tijelo od svakodnevnih briga i stresa u potpunoj privatnosti Sanarium Spa Suitea za dvije osobe, uživajte u masaži i tretmanu za tijelo po vašem izboru.

Nakon toga ponovno slijede gurmanski užici na večeri za dvoje u četiri slijeda po izboru Chefa. Čini li vam se ova ponuda kao idealan zimski vikend odmor? Sve navedeno uključeno je u poseban zimski paket hotela Split „Vikend za dvoje u Splitu“, po cijeni od samo 2.233,00 kn. Detalje zimskog vikend paketa hotel Split i upit za rezervaciju, pronađite ovdje.

Ove zime pobjegnite na vikend odmor u Split

Split nije samo ljetna hit destinacija, već ima sve posebniju i zimsku ponudu. Upoznajte zimske čari carskog grada, njegov spoj povijesti i suvremenog života, doživite nešto drugačiji, mediteranski duh Adventa. Posjetite nezaobilaznu Dioklecijanovu palaču, pazarite na Božićnom sajmu na Rivi ili jednostavno uživajte u kavi na toplom mediteranskom suncu.

Ove zime priuštite si neodoljivi gurmanski-wellness vikend za dvoje u Splitu!