×

Predstavljena hrvatska ponuda na kongresnoj burzi IMEX u Frankfurtu

U sklopu sajma IMEX, jednog od najvažnijih međunarodnih okupljališta kada je u pitanju MICE turizam, prezentirana je hrvatska kongresna i insentiv ponuda.
HTZ na sajmu IMEX
HTZ na sajmu IMEX
Foto: HTZ

Hrvatska turistička zajednica i ove je godine nastupila na kongresnom sajmu IMEX, koji se od 16. do 18. svibnja održao u Frankfurtu.

Glavni izlagač je bila Hrvatska turistička zajednica, a nastupilo je još i 12 suizlagača. Među njima su bili Adriatic Luxury Hotels, Ban Tours, Elite Travel, Esplanade Zagreb, Hotel Katarina, Lošinj Hotels & Villas, Maistra, Rina Travel, Spektar putovanja, TZG Dubrovnik Kongresni ured, TZGZ Kongresni ured i Valamar.

Organizatori sajma su izlagačima osigurali sastanke s visoko kvalitetnim kupcima kroz poseban „Hosted Buyers“ program, gdje su o svom trošku na burzu doveli najznačajnije kupce, predstavnike medija, korporacija i asocijacija sa svih pet kontinenata. Osim individualnih sastanaka, na štandu Hrvatske turističke zajednice održane su i prezentacije destinacija za grupe kupaca, a tijekom prvog dana sajma održano je i prigodno druženje u sklopu hrvatskog štanda na kojem su sudjelovali brojni partneri. Sajam IMEX je prošle godine posjetilo oko 5 tisuća posjetitelja iz 90 zemalja, a održano je gotovo 70 tisuća sastanaka.