×

Ranko Filipović novi predsjednik HUPKT-a

Članovi Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma izabrali su novi Upravni odbor udruge na period 2017-2021., a novi predsjednik je Ranko Filipović.
Ranko Filipović
Ranko Filipović

Hrvatska udruga profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT) održala je tijekom ožujka izbore za novi Upravni odbor na mandat od 2017. do 2021. godine.

Dosadašnjem Upravnom odboru mandat je istekao 05. travnja 2017. godine, a sukladno Članku 11. Stavak 1. Statuta Udurge „Prava, obveze i odgovornosti članova su: birati i biti biran u tijela Udruge (samo redovni članovi)“ održani su izbori tako da su svi članovi mogli predlagati, a redovni članovi birati i i biti birani u Upravni odbor.

U novi Upravni odbor za mandatni period 2017-2021. izabrani su (abecednim redom): Ranko Filipović, Pavle Marković, Goran Pavlović, Debora Petrović i Slaven Reljić. Obzirom da Udruga po Statutu ima predsjednika, 2 dopredsjednika i tajnika, u novom mandatu funkcije obnašaju kako slijedi:

  • Ranko Filipović – Predsjednik
  • Goran Pavlović – Dopredsjednik
  • Debora Petrović – Dopredsjednica
  • Slaven Reljić – Tajnik
  • Pavle Marković – član

Detaljni rezultati glasovanja mogu se pogledati ovdje.

Novi predsjednik HUPKT-a, Ranko Filipović, do sada je obnašao funkciju dopredsjednika udruge, a jedan je i od osnivača. Više od 20 godina aktivan je u hrvatskoj kongresnoj industriji, a angažiran je u svojim tvrtkama PerfectMeetings.hr i Meeting Industry Consultants.

„Zahvaljujemo svima koji su glasovali za Upravni odbor. Trudit ćemo se i dalje raditi na dobrobiti svih članova kao i struke u cjelini i, nadamo se, opravdati vaše povjerenje.“, poručili su iz Upravnog odbora HUPKT-a.