×

Reebok Forever Floatride Energy - tenisice zbog kojih će trčanje biti potpuno novi doživljaj

Odabirom odgovarajuće obuće za trčanje već ste obavili dobar dio posla jer trčanje u pogrešnim tenisicama rezultira većim umorom i bolovima u koljenima i zglobovima. Izbor pravih tenisica nije lak zadatak, ali je upravo postao lakši zahvaljujući Reeboku. Svjetski poznati fitness i lifestyle brend lansirao je Forever Floatride Energy tenisice namijenjene upravo za trčanje.
Reebok Forever Floatride Energy - tenisice zbog kojih će trčanje biti potpuno novi doživljaj

Reebok Forever Floatride Energy predstavnik je posve nove generacije trkačkih tenisica koje se mogu pronaći po najpristupačnijoj cijeni do sada. Scott Daley, generalni direktor Running proizvoda u Reeboku poručio je kako su ove tenisice sa svojim performansama novi korak u evoluciji Reeboka, a zahvaljujući novoj povratnoj energiji i pristupačnoj cijeni, trkači diljem svijeta moći će iskusiti potpuno novi doživljaj.

Reebok Forever Floatride Energy tenisice dizajnirane su tako da pružaju maksimalni povrat energije tijekom svakog koraka što ih čini idealnima za trčanje.

Moderne i elegantne, ove tenisice sadrže najnoviju Floatride Energy pjenu koja čini središnji dio đona. Kombinacija lagane pjene, prozračnog mrežastog gornjeg dijela tenisice i integrirana peta za veću stabilnost pružaju savršeni balans između udobnosti, fleksibilnosti i responzivnosti.

Reebok Floatride Energy
Reebok Floatride Energy za žene i muškarce dostupne su u Reebok FitZone u Arena Centru i u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision po cijeni od 749,00 kuna. Više informacija na reebok.hr/floatrideenergy.