×

Saznajte sve o nabavi usluga u kongresnom turizmu i kako ugovoriti najpovoljniju cijenu

Seminar „Pametna MICE nabava“ razjasnit će sve nedoumice vezane uz nabavu usluga potrebnih za organizaciju događanja, od upita dobavljačima i rezervaciji smještaja i prostora do najma tehničke opreme i angažmana fotografa, hostesa ili teambuilding programa.
Pametna MICE nabava
Pametna MICE nabava

Na seminaru „Pametna MICE nabava“ koji se održava 27. ožujka u Kongresnom centru Forum Zagreb, predavačica Ana Rakić, iza koje stoji višegodišnje iskustvo u organizaciji događanja, objasnit će specifičnosti nabave pojedinih usluga za evente te kako ugovoriti najpovoljniju cijenu usluge.

Kongresna i event industrija je u stalnom porastu. Organizacija poslovnih događanja i evenata zahtijeva naručivanje velikog raspona specifičnih usluga, a u hotelima koji sada mogu nositi kategoriju Meeting i Congress hotela, formirani su posebni odjeli MICE prodaje. Kako bi se organizatorima događanja olakšao taj dio posla, na seminaru koji organizira Event klub, sudionici će saznati kako slati jasne upite dobavljačima s ciljem bržeg dobivanja ponude, točne cijene usluge i smanjivanje broja razmjenjenih mailova. Zatim, bit će riječi o specifičnosti rezervacije smještaja, vrsti smještaja i sadržajima usluga te osnovnim sadržajima ponude na koje treba obratiti pažnju, kao što su valjanost ponude, uvjeti otkaza i plaćanja.

Pored toga, sudionci će na seminaru saznati sve o najmu dvorana i tehničke opreme, trebaju li im event aplikacije te kako ugovarati i naručiti hranu i piće da svega bude dovoljno. Predavačica će objasniti i zakonsku regulativu koja ograničava autobusne prijevoznike u dužini dnevne vožnje vozača, kao i sve o angažmanu moderatora, muzičara, hostesa, fotografa, organizaciji izleta i teambuilding programa.

Kako odabrati pravu agenciju, što rade DMC, PCO, putničke i marketinške agencije i koji su mogući obračuni njihovih usluga - još su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor na seminaru. Bit će riječi i o postocima, provizijama i popustima, a ukoliko ste zainteresirani za seminar možete se prijaviti ovdje.