×

Staza Formule 1 Yas Marina – mjesto za vrhunski adrenalinski doživljaj

Yas Marina, jedna od tehnološki najnaprednijih Formula 1® staza na svijetu, ujedno je i odlična lokacija za organizaciju uzbudljivih korporativnih sastanaka, konferencija i događanja.
Yas Marina Circuit, Yas Island
Yas Marina Circuit, Yas Island

Smještena na Yas Islandu u Abu Dhabiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), staza Yas Marina se smatra jednom od tehnološki najnaprednijih Formula 1® staza na svijetu i dom je svim motosportovima na Bliskom Istoku. Od otvorenja i prve F1® 2009. godine, staza Yas Marina je izrasla u mjesto koje pruža širok spektar nevjerojatnih iskustava kako na stazi tako i van nje.

Staza Yas Marina je najuzbudljiviji sportski i zabavni prostor u Ujedninjenim Arapskim Emiratima i mjesto održavanja godišnje utrke Formula 1 Etihad Grand Prix kao i mnogih drugih događanja. Uz bogat cijelogodišnji program koji uključuje Drag Race utrke i Yas Track Nights, staza je danas ujedno i atraktivnocentralno mjesto zabave te društvenih događanja u UAE.

Mjesto godišnje utrke Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix
Staza Yas Marina otvorena je 2009. godine ispred 50.000 gledaoca inauguracijskom utrkom FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX koja je ujedno bila i finalna utrka svjetskog prvenstva u Formuli 1®.

Yas Marina Circuit, Yas Island

Nakon dvije godine intenzivnog planiranja i gradnje koja je uključivala 14.000 osoba i 35 milijuna ljudskih radnih sati, multifunkcionalni prostor otvorio je vrata svijetu. Želja Ujedinjenih Arapskih Emirata je spojiti prekrasne krajolike i tradicionalnu arapsku gostoljubivost kroz senzacionalne aktivnosti na stazi. Staza Yas Marina potiče rast kulture sporta u UAE i ponosi se time što je centar izvrsnosti motosporta na Bliskom Istoku.

Želite li voziti Aston Martin GT4 brže od 200km/h?
Kao tehnološki najnaprednije mjesto za održavanje događanja, staza Yas Marina ujedno slovi i za vodeću MICE lokaciju s obzirom da redovno ugošćuje razne korporativne sastanke, konferencije i događanja. Ovo je mjesto na kojem ćete iskustiti uzbuđenje vozeći Aston Martin GT4 više od 200km/h na stazi za F1, poraditi na dobivanju trkaće vozačke dozvole u Yas Racing školi, održavati kondiciju u sklopu nekog od Fitness Programa trčeći, vozeći bicikl ili hodajući po stazi te sudjelovati u jednom od mnogobrojnih sportskih događanja. Lokacija ujedno ima i prekrasan pogled na Yas Marinu i stazu Formule 1 te svojim posjetiocima pruža mogućnost organizacije raznih privatnih i poslovnih događanja. Posebno valja istaknuti team building programe kroz koje se sudionici mogu iskazati kroz vožnju, Pit-Stop izazov i ostale aktivnosti koje potiču razvoj kvalitetnijeg timskog duha.

Yas Marina Circuit, Yas Island

Kako provesti dan na stazi Formule 1 Yas Marina
Pružite sebi ili vašem poslovnom timu dan pun adrenalina, zabave i novih iskustava.

  1. Odaberite omiljenog ljubimca (Aston Martin GT4, Mercedes AMG, Jaguar F – Type S, Formula Yas 3000, Chevrole Camaro, Yas Radical SST) i saznajte kako izgleda dan profesionalnog vozača.
  2. Smjestite se na suvozačevo mjesto, prepustite se profesionalnim vozačima i uživajte u naletima adrenalina dok jurite po najmodernijoj stazi. 
  3. Želite naučiti ili usavršiti svoje vozačke sposobnosti na stazi za utrke? Privatni sati jedan na jedan s profesionalnim instruktorom Yas Marine idealna su opcija za savladavanje novih vozačkih umijeća.
  4. Organizirana tura po stazi Yas Marina omogućit će vam da istražite stazu Formule 1 i uronite u svijet koji je inače rezerviran za vozače i članove njihovih timova. 
  5. Bez obzira kojeg ste uzrasta, go kart je uvijek izvrsna zabava. 800 metara staze je rezervirano samo za vas i go kart iskustvo.