×

The Garden Brewery – nagrađivana zagrebačka craft pivovara kao originalan event prostor

Upoznajte craft pivovaru na zagrebačkom Žitnjaku - The Garden Brewery - novu lokaciju za organizaciju originalnih evenata uz duh industrijskog stila i craft pivarstvo.
The Garden Brewery
The Garden Brewery

The Garden Brewery u Zagrebu predstavlja craft pivovaru s razlikom i jedinstvenu viziju craft pivarstva. Smještena na zagrebačkom Žitnjaku pivovara je mjesto proizvodnje piva i lokacija za sjajna događanja.

Nakon više od desetljeća rada na hrvatskoj obali, The Garden tim koji stoji iza kultnog The Garden Festivala, koji je stavio hrvatsku na festivalsku mapu svijeta, kao i lokacije u Tisnom, upravo je to iskustvo pretočio u novu priču. The Garden pivovara predstavlja jedinstveni prostor s autentičnim industrijskim uređenjem, te poseban koncept koji spaja prostor proizvodnje i bar s vlastitim točionikom.

The Garden Brewery – nagrađivana zagrebačka craft pivovara kao originalan event prostor

Umjetnost izrade piva
Otvorena u lipnju 2016. godine, The Garden Brewery je svojom kvalitetom i prepoznatljivošću od samog početka jedan od predvodnika craft revolucije u Hrvatskoj. Međunarodni tim, vođen glavnim pivarom s Novog Zelanda, do sada je proizveo 17 stilova piva, a sve s organskim sastojcima i originalnim recepturama.

Pet bazičnih piva, pakira se u limenke, a njihov dizajn inspiriran je hrvatskim prirodnim ljepotama, parkovima, plažama, te tako na jedinstven način prenosi priču o hrvatskom craft pivu. Dostupno ujedno i u bocama, te bačvama, The Garden pivo se uz mrežu kafića dostavlja i po cijeloj Hrvatskoj svim ljubiteljima crafta i to besplatno, kao i po 25 zemalja EU. Njenu kvalitetu i inovativnost potvrdili su i poklonici craft piva, te je The Garden najbolja nova craft pivovara za 2016. po pisanju svjetskog portala RateBeer.com.

The Garden Brewery – nagrađivana zagrebačka craft pivovara kao originalan event prostor

Industrijski identitet, craft proizvodi – originalno mjesto za evente
Pivovara je otvorena svaki dan s ciljem oživljavanja zagrebačke industrijske zone. Smještena u staroj tvornici, The Garden Brewery svojim autentičnim uređenjem podsjeća na prostore koji se mogu vidjeti u Londonu ili Berlinu, a duh industrijskog stila uz sjajne craft proizvode i vrhunsku glazbenu pozadinu čini svaki posjet pivovari nezaboravnim. Glazba je sastavni dio svake The Garden priče, a The Garden Brewery se već pokazala kao utočište sjajnih događaja s tjednim glazbenim večerima.

The Garden Brewery – nagrađivana zagrebačka craft pivovara kao originalan event prostor

Uz događaje otvorene za javnost, The Garden Brewery je otvorena i prema korporativnim događajima, kao i svima koji prepoznaju originalnost branda i jedinstven industrijski identitet samog mjesta. Na 280m2 unutrašnjeg prostora za bar, kao i velikog dvorišta, s vrhunskim ozvučenjem i rasvjetom te profesionalnim timom, u mogućnosti su organizirati razna tematska događanja, poslovne prezentacije i proslave te ostale oblike druženja. U unutrašnjem prostoru pivnica pruža 80-100 sjedećih te oko 400 stajaćih mjesta, a slični kapaciteti su i u dvorištu, ovisno o vremenskim prilikama.

The Garden Brewery – nagrađivana zagrebačka craft pivovara kao originalan event prostor

Tim veliku pažnju posvećuje konceptu objekta koji predstavlja posebnost pivovare. Uživajte u kušanju vrhunskih craft piva ravno s točionika ili ga ponesite kući, gurmanskim burgerima Submarine i “street food” konceptu hrane, nedjeljnim Sunday Sessions druženjima, sajmovima hrane i obrta kao i raznim iznenađenjima, dok vođene ture po pivovari omogućuju da zavirite u proizvodnju piva i rad The Garden pivovare na Žitnjaku.

Svaki događaj u pivovari i njenom jedistvenom okruženju je posebno iskustvo, a The Garden je otvoren svima i dostupan za prganizaciju privatnog ili poslovnog događaja.