×

Turistička zajednica grada Zagreba sufinancira nastupe na kongresno-incentive burzama

Predstavite svoju turističku i kongresno-incentive ponudu Zagreba na turističkim sajmovima i kongresnim burzama uz pomoć TZGZ. Prijave se zaprimaju do 10. rujna.
Turistička zajednica grada Zagreba
Turistička zajednica grada Zagreba
Foto: infozagreb.hr

S ciljem što kvalitetnije prezentacije turističke ponude Zagreba, Turistička zajednica grada Zagreba u sljedećoj godini namjerava članicama pružiti financijsku potporu kojom će se omogućiti lakše sudjelovanje na turističkim sajmovima i kongresnim burzama u organizaciji Hrvatske turističke zajednice.

Popis svih sajmova i kongresnih burzi koji su uključeni u program sufinanciranja možete pronaći ovdje. Potpore se ne dodjeljuju za nastupe na specijaliziranim kamping i nautičkim sajmovima.

Sufinanciranje suizlagačkog prostoraS obzirom na nove mogućnosti zakupa različitih kvadratura suizlagačkih mjesta koje u 2019. godini nudi Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica grada Zagreba će svakom sudioniku zainteresiranom za sudjelovanje na vlastitom prostoru, a u okviru štanda HTZ-a, podmiriti troškove zakupa i uređenja 50% prostora (a maksimalno 2 m2), prema troškovniku HTZ-a. Razliku za najam i uređenje ostatka prostora pokriva sama tvrtka.

Potpora se omogućuje isključivo za zakup i uređenje izložbenog prostora, stoga rezervacije, troškove putovanja i smještaja obavljaju i podmiruju sami sudionici/izlagači. Turistička zajednica grada Zagreba ne posreduje u slanju promotivnih materijala, već se oni šalju posredstvom HTZ-a ili o vlastitom trošku.

Promocija ZagrebaTuristički ured TZGZ omogućava potporu svojim članicama s ciljem što kvalitetnije promocije grada Zagreba kao turističke i kongresno-incentive destinacije. S tim u vezi, svi vizualni elementi štanda moraju upućivati na Zagreb, a promotivni materijali i programi pojedinih izlagača moraju prvenstveno nuditi Zagreb.

Prijave i rezervacijeUkoliko ste zainteresirani za nastup na ponuđenim turističkim sajmovima i kongresnim burzama, prijavnicu za suizlaganje možete pronaći na službenoj stranici HTZ-a.

Ispunjenu, potpisanu i ovjerenu prijavnicu potrebno je poslati putem maila na dive.kovacevic@htz.hr, ana.lelas@htz.hr i/ili marko.coric@htz.hr, a original na adresu: Hrvatska turistička zajednica, Odjel za sajmove i poslovne prezentacije, Iblerov trg 10/ IV, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Sve prijave, rezervacije i uplate, obavljaju se isključivo preko Hrvatske turističke zajednice prema naznačenim rokovima za pojedine turističke sajmove.

Kopiju prijave, odnosno informaciju o namjeri izlaganja na pojedinom turističkom sajmu potrebno je dostaviti i na ured TZGZ, putem e-maila na adresu: nikolina.bobesic@infozagreb.hr i promidzba@infozagreb.hr  do 10. rujna 2018. godine.

Kopiju prijave, odnosno informaciju o namjeri izlaganja na pojedinoj kongresnoj burzi potrebno je dostaviti i na Kongresni ured TZGZ-a, putem e-maila na adresu: info@meetinzagreb.hr do 10. rujna 2018. godine.

U slučaju odustanka od izlaganja ili nedolaska na sajam, zakupnik snosi puni iznos troškova koji proizlaze iz otkaza ili nepojavljivanja na sajmu. TZGZ u tom slučaju ne podmiruje troškove za 50% prostora (ili max 2 m2).