×

Turkish Airlines proslavio 20 godina poslovanja u Zagrebu

Turkish Airlines je zahvalom radnicima zračne luke Franjo Tuđman proslavio 20 godina poslovanja u Zagrebu
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Foto: MZLZ

Turkish Airlines obilježio je dvadesetu obljetnicu prvog leta Istanbul – Zagreb prigodnom svečanošću u prostoru međunarodnog odlaska kao znak zahvalnosti za suradnju svim radnicima zagrebačke zračne luke.

Uz Upravu MZLZ, svečanosti su nazočili i Njegova Ekselencija Mustafa Babür Hızlan, Veleposlanik Republike Turske u Republici Hrvatskoj, Haşim Koç, ataše Republike Turske, Sentürk Aydınyer vojni izaslanik obrane Veleposlanstva Republike Turske te Uğur Cantimur, generalni direktor Turkish Airlinesa u Hrvatskoj sa suradnicima.

Turkish Airlines proslavio 20 godina poslovanja u Zagrebu

U prigodnim govorima Huseyin Bahadir Bedir, član Uprave MZLZ izrazio je zahvalnost Turkish Airlinesu na značajnom doprinosu prometu zračne luke te naglasio da Turkish Airlines sa svoja dva dnevna leta za Istanbul ove godine bilježi 11% rasta prometa putnika.

Uğur Cantimur, generalni direktor Turkish Airlinesa u Hrvatskoj, zahvalio je Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb na dugogodišnjoj suradnji, naglasivši da Turkish Airlines dobrom mrežom letova iz Istanbula spaja Zagreb i Hrvatsku sa cijelim svijetom, prije 20 godina to je bilo sa 2 leta tjedno, a danas je to 14 letova tjedno. Zahvalio je Upravi i radnicima zračne luke na suradnji i potpori svih ovih godina.

Njegova Ekselencija Mustafa Babür Hızlan, Veleposlanik Republike Turske u Republici Hrvatskoj, u svom je obraćanju istaknuo da Turkish Airlines nije samo zrakoplovni prijevoznik nego i graditelj i to graditelj mostova prijateljstva između Turske i Hrvatske, između dvaju prijateljskih naroda.

Turkish Airlines organizirao i nagradnu igru za zaposlenike zračne luke te im dodijelio 10 beplatnih povratnih karata do Istanbula u business i ekonomskoj klasi. Svečanosti se odazvao veliki broj radnika zračne luke, izrazivši zadovoljstvo i zahvalnost Turkish Airlinesu za organizacijom svečanosti namijenjenoj upravo njima, kolegama koji svakodnevno rade na procesima prihvata i otpreme zrakoplova, tereta i zajedničkih putnika.