×

U Brown Beach House hotelu predstavljena nova Mercedesova A klasa

Na predstavljanju nove Mercedes Benz A-klase, od 9. do 25. travnja Dalmaciju je posjetilo 480 novinara iz cijelog svijeta. Domaćin ovog značajnog događanja bio je luksuzni dizajnerski hotel Brown Beach House, koji je u kratkom roku od otvorenja postao jedan od najupečatljivijih hotela na Jadranu.
Brown Beach House
Brown Beach House

Najbolji svjetski novinari iz područja specijaliziranih auto-moto i lifestyle medija proteklih 15-ak dana upoznavali su novu generaciju Mercedesove A-klase, i to na našim cestama. Naime, nakon što je početkom 2016. godine Dubrovnik ugostio 12.000 sudionika eventa „Mercedes-Benz Global Training Experience 2016.“,  Mercedes-Benz je ove godine odlučio novinarsku prezentaciju svog najnovijeg modela organizirati u Trogiru, u luksuznom, dizajnerskom hotelu Brown Beach House.

Osim Trogira brojni novinari upoznali su se s dijelom Lijepe naše, između ostalih posjetili su Barone tvrđavu u Šibeniku, te druge prekrasne lokacije u Primoštenu i Splitu, a hotel Brown Beach House bio je centralna lokacija cjelokupnog događanja.

Brown Beach House Hotel - Trogir

Novinari su dnevno pristizali u grupama po četrdesetak osoba, a za što bolji doživljaj destinacije, s aerodroma su pristizali brodovima na hotelski dok i Beach bar gdje im je osoblje pružilo toplu dobrodošlicu uz osvježavajuće koktele. Gosti su testirali novu A-klasu po hrvatskim cestama, a nakon vožnje i upoznavanja s očaravajućim lokacijama uz obalu, vraćali su se u Brown gdje su, osim uživanja u hrani, smještaju i pomno biranim detaljima koji se nalaze u svim prostorijama ovog dizajnerskog hotela, novinarima organizirane i virtual reality radionice, interaktivne prezentacije te 3D prikaz rada motora novog Mercedes-Benza.

Brown Beach House Hotel - Trogir

„Ponosni smo na činjenicu da je Mercedes-Benz odabrao naš hotel za predstavljanje nove A-klase, kao i na to da smo ugostili 480 novinara iz cijelog svijeta koji su nam pristizali iz Irske, Švedske, Portugala pa sve do Južne Koreje i Australije. Kod nas su uživali u specijalitetima chefa Gorana Šikića koji je dizajnirao poseban menu te ih iznenadio spojem suvremene kuhinje s tradicionalnim dalmatinskim okusima. Slika našeg hotela obišla je svijet, što nam posebno imponira. Još jednom se pokazalo kako je specifičan dizajn poput našeg odlična osnova za inkorporiranje vizualnog identiteta određenog brenda, što naši klijenti itekako primjećuju. U budućnosti planiramo ugostiti još mnogo ovakvih evenata, koji u nama, osim ljepote i modularnosti prostora, vide i pouzdanog partnera.“ – izjavila je Stanka Karažija, direktorica hotela Brown Beach House.

Brown Beach House Hotel - Trogir

Brown Beach House nalazi se u pomno obnovljenoj kamenoj zgradi izgrađenoj početkom 20. stoljeća, nekadašnjoj tvornici 'Duhanka' u Trogiru. U sklopu hotela radi i suvremeni high-end restoran Cartina u kojem se poslužuju doručak, ručak i večera te je otvoren i za one koji nisu gosti hotela. Brown Beach House Croatia dio je međunarodne grupacije boutique hotela 'Brown Hotels' te prvi na hrvatskoj obali. Interijer modernizira retro estetiku po kojoj je ova grupacija i prepoznata, naslanjajući se na mediteransku estetiku pedesetih godina, što ga, osim ugodnom mjesta za odmor, čini i atraktivnom lokacijom za održavanje privatnih i poslovnih zabava i prezentacija.