×

U Zagrebu se otvara novi hotel Canopy by Hilton

Zagrebu je pripala čast otvorenja drugog europskog Canopy hotela, jednog od Hiltonovih lifestyle brendova! Hotel se uskoro otvara u sklopu Branimir centra, na mjestu nekadašnjeg hotela Arcotel Allegra.
Canopy by Hilton u Zagrebu
Canopy by Hilton u Zagrebu

Canopy by Hilton u Zagrebu drugi je Canopy hotel u Europi nakon Reykjavika, a njegovo nas otvorenje čeka u listopadu ove godine. Nalazi se u srcu hrvatske metropole, u neposrednoj blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti. Canopy by Hilton je lifestyle brend visoke klase koji je poznat po izvrsnom dizajnu - spoju međunarodnih standarda i lokalnih obilježja. Interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om. Tako će se u zagrebačkom Canopy hotelu koristiti retro detalji bivše industrijske zone u okolici Branimirove, od Penkale, Nade Dimić do Kraša. Canopy hoteli inače promiču druženje gostiju u zajedničkim prostorijama, neformalan pristup i uključenost zajednice.

Canopy by Hilton u Zagrebu

Hotel raspolaže sa 151 sobom, uključujući 55 premium soba i osam prostranih apartmana. U svakoj sobi gostima se nudi besplatan bežični internet, televizor od 49 incha, mini bar, Nespresso® aparat i kreveti dizajnirani posebno za Canopy Zagreb.

Lokalna obilježja i F&B ponuda

Gosti svoj dan mogu započeti izvrsnim doručkom u Canopy Centralu ili u istom mogu uživati u udobnosti svoje sobe. ReUnion restoran, koji će se nalaziti u prizemlju hotela, nastavak je zanimljive povijesti prehrambene industrije u ovom dijelu Zagreba. Naime, na ovoj se lokaciji nekada nalazila prva tvornica čokolade u jugoistočnoj Europi – Union. U ReUnion restoranu servirat će se autentične kulinarske delicije od svježih lokalnih sastojaka s tržnice Dolac, a svake večeri u Canopy Central Café Baru pripremat će se degustacije ukusnih zalogaja i pića iz lokalnih kraft pivnica i vinarija.

Canopy by Hilton u Zagrebu

Konferencijski sadržajiZagreb je idealna destinacija za organizaciju događanja i konferencija zbog svoje dobre povezanosti s novom zračnom lukom, koja je samo 20 minuta udaljena od hotela Canopy by Hilton Zagreb. Hotel raspolaže s dvije moderne, nekonvecionalne sobe za sastanke na prvom katu, nazvane po dvojici velikih izumitelja Tesli i Penkali, kapaciteta od 10 i 16 sudionika, za manje sastanke i društvene događaje poput koktel zabava ili poslovnih prezentacija.

Canopy by Hilton u Zagrebu

Svim gostima na raspolaganju će biti besplatni bežični internet, retreat zona za opuštanje i transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, valet parking, prostrani 24-satni fitness centar i profesionalno i ljubazno osoblje. Za sve koji žele uživati u zagrebačkoj arhitekturi, restoranima i noćnom životu gostima će biti ponuđeni posebni Canopy bicikli.