×

Uključite OutOfOffice i isključite brigu o digitalnom marketingu!

Naša nova usluga - vanjski digitalni ured OutOfOffice - koristit će svima koji ne stižu kvalitetno upravljati digitalnim komunikacijskim kanalima. Prepustite nam brigu o operativnim aktivnostima digitalnog marketinga i posvetite se strateškim aspektima poslovanja!
Uključite OutOfOffice i isključite brigu o digitalnom marketingu!

Ako vam se čini da nemate dovoljno vremena za obavljanje svih operativnih marketinških poslova, ne brinite, niste jedini! U zadnjih par godina pojavio se čitav niz novih digitalnih kanala komunikacije, ali da biste iskoristili njihov puni potencijal, potrebno je ono čega nam svima često nedostaje - vrijeme! Rast broja medija i komunikacijskih platformi često nije praćen rastom broja zaposlenih u marketinškim odjelima, pa postojeći kadar jednostavno ne stiže na adekvatan način se posvetiti novim medijima.

S druge strane, očekivanja kupaca/gostiju su sve veća i tko želi ostati konkurentan u tom novom digitalnom okruženju, ne smije si dopustiti propuste. Digitalni marketing je postao previše važan da biste se njime bavili povremeno ili površno, on traži sustavan pristup i kontinuirane aktivnosti.

Rješenje je tu: OutOfOffice - vaš outsourcani digitalni ured!
Dobro bi vam došla pomoć oko operativnih marketinških aktivnosti? Razmislite o prepuštanju poslova digitalnog marketinga vanjskim stručnim suradnicima, koji će odraditi sve zadatke koje vi ne stignete!

Ono što zapravo trebate su usluge outsourcanog digitalnog ureda OutOfOffice! Bez obzira je li riječ o pisanju promotivnih tekstova, slanju newslettera ili kreiranju Facebook aplikacija - naš tim će posao obaviti profesionalno i na vrijeme. Vi se za to vrijeme možete posvetiti strateškim aspektima vašeg posla.

Tko stoji iza OutOfOffice digitalnog ureda?

Outsourcani digitalni ured OutOfOffice nova je usluga iz radionice portala PoslovniTurizam/ CroatiaMeetings. Višegodišnje iskustvo u web marketingu i hrvatskom turizmu te kongresnoj industriji, omogućilo nam je uvid u izazove s kojima se mnogi kolege često susreću, pa smo odlučili oformiti tim i ponuditi usluge koje će vam pomoći u svakodnevnom radu. Naš tim sastavljen je od vrsnih marketinških i digitalnih znalaca koji su spremni za svaki izazov.

OutOfOffice

U čemu vam možemo pomoći?
Internet je naše prirodno okruženje i zato smo u mogućnosti unaprijediti vaš digitalni marketing u najvažnijim područjima: od produkcije web stranica, upravljanja sadržajem, do vođenja e-mail marketinga.

  • Content marketing - kreiranje strategije sadržaja, produkcija i distribucija sadržaja
  • E-mail marketing - kreiranje strategije, segmentacija i ažuriranje baza, produkcija newslettera
  • Social media marketing - upravljanje profilima i kampanjama na društvenim mrežama
  • Produkcija/održavanje web stranica - dizajn, produkcija, ažuriranje, tehničko održavanje
  • Dizajnerski poslovi - kreiranje/produkcija web i print materijala
  • Ostale usluge - SEO, SEM, PR i eventi, digitalna strategija i savjetovanje

Koje su prednosti angažiranja OutOfOffice digitalnog tima?
Angažman OutOfOffice digitalnog tima ima brojne prednosti u odnosu na alternativna rješanja, kao zapošljavanje dodatnih suradnika ili angažman specijaliziranih agencija za pojednine aspekte marketinga.

  • Isplativije od zapošljavanja - prosječni marketing specijalist košta tvrtku 8.000-12.000kn mjesečno, angažiranjem digitalnog OutOfOffice tima, umjesto zapošljavanja novih ljudi, ostvarujete značajnu uštedu!
  • Iskustvo jamči kvalitetu - članovi našeg tima su profesionalci, s prosječno 7-10 godina radnog iskustva u digitalnom marketinškom okruženju, što jamči visoku razinu izvedbe svakog zadatka koji pred nas stavite.
  • Tim umjesto pojedinca   - uz OutOfOffice digitalni ured na raspolaganju vam stoji ne samo jedan marketinški specijalist, već cijeli tim digitalnih stručnjaka koji će na svaki vaš zahtjev odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

OutOfOffice

Posebna ponuda za korisnike portala PoslovniTurizam.com

U slučaju da vam se usluge OutOfOffice digitalnog ureda čine zanimljive i smatrate da bismo vam mogli pomoći - javite nam što prije! Naime, za korisnike portala PoslovniTurizam.com pripremili smo posebnu ponudu koja vrijedi do 15. listopada 2016.!

  • Besplatna analiza vaših digitalnih kanala - zatražite besplatnu analizu vaših digitalnih kanala i prijedlog osnovnih mjera/aktivnosti za njihovo unapređenje.
  • Probni period u trajanju od dva mjeseca - ako želite isprobati naše usluge i testirati kako bi suradnja s OutOfOffice digitalnim timom izgledala - omogućit ćemo vam testni period korištenja usluge u trajanju od dva mjeseca! (Ova ponuda vrijedi za limitirani broj upita, a period njezine realizacije ovisi o raspoloživosti kapaciteta OutOfOffice tima). 

Zainteresirani? Javite se!
Više informacija o OutOfOffice uslugama možete pronaći na web stranici OutOfOffice.hr. Osim toga, dostupni smo putem telefona ili maila, a rado ćemo se odazvati i pozivu na kavu. Čekamo vaš poziv, javite nam se!

Daniela Kos
091/263-8282
daniela@poslovniturizam.com