×

World Travel Awards: Valamar Lacroma Dubrovnik vodeći poslovni hotel u Hrvatskoj

Četiri Valamarova hotela osvojila su turističke nagrade World Travel Awards 2014: Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Riviera, Valamar Riviera, Valamar Club Tamaris
Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma; izvor: Valamar.com
Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma; izvor: Valamar.com

Četiri Valamarova ponajbolja hotela osvojila su najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards, dodijeljene u Ateni 2. kolovoza 2014. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* proglašen je vodećim poslovnim hotelom u Hrvatskoj, dok je hotel Valamar Riviera 4* iz Poreča drugu godinu zaredom vodeći hrvatski boutique hotel. Rabački hotel Valamar Sanfior 4* osvojio je naslov vodećeg hotela u Hrvatskoj, dok je porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris 4* nagrađen kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj.

Valamar je osvajanjem nagrada u sve četiri nominirane kategorije u potpunosti nadmašio konkurenciju u kojoj su se našli redom renomirani hrvatski hoteli, mnogi od njih s kategorijom pet zvjezdica. Na ovom linku mogu se pogledati svi nominirani hoteli iz Hrvatske u 2014.

"Ovo veliko priznanje potvrda je napornog rada i predanosti svih članova Valamarove velike obitelji kod pružanja najbolje moguće usluge gostima. Nadalje, ovo priznanje dokazuje kontinuiranu i sve bolju kvalitetu naše usluge s obzirom na to da su dva naša hotela osvojila nagradu World Travel Awards i prošle godine – Valamar Lacroma Dubrovnik kao vodeći hotel u Hrvatskoj i Valamar Riviera kao vodeći hrvatski boutique hotel. Ovim putem upućujem iskrene čestitke vodstvu i svim zaposlenicima nagrađenih hotela", izjavio je ovom prilikom Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamar hotela i ljetovališta, vodeće hrvatske tvrtke za upravljanje u turizmu.

Hvaljena od strane novina Wall Street Journal kao “Oscar industrije putovanja”, organizacija World Travel Awards ove godine slavi 21. godišnjicu i priznata je diljem svijeta kao najveće priznanje u čast onih marki proizvoda koje pomiču granice izvrsnosti turističke industrije. Te nagrade pokrivaju širok raspon kategorija, a kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić.