×

Započinje rekonstrukcija hotela u Bizovačkim toplicama vrijedna gotovo 30 milijuna kuna

Hotel Termia Bizovačke toplice te kupalište koje se nalazi u sklopu ovog lječilišno-turističkog kompleksa, zatvara se radi rekonstrukcije vrijedne gotovo 30 milijuna kuna.
Hotel Termia Bizovačke toplice
Hotel Termia Bizovačke toplice
Foto: Booking.com

Od ponedjeljka, 16. siječnja, za posjetitelje se do daljnjeg zatvara hotel Termia Bizovačke toplice te kupalište koje se nalazi u sklopu ovog lječilišno-turističkog kompleksa, a sve kako bi konačno mogla krenuti najavljena rekonstrukcija hotela Termia vrijedna gotovo 30 milijuna kuna, objavio je Glasu Slavonije direktor Sunčanih toplica d.d., Stjepko Bulić.

Kada rekonstrukcija bude privedena kraju, obnovljeni hotel će umjesto sadašnje dvije dobiti tri zvjezdice zbog kvadrature soba, dok će sve ostalo u njima biti zapravo na razini četiri zvjezdice, pojašnjava Bulić. Osim toga, hotel će svoj sadašnji kapacitet od 104 sobe povećati za 30-ak soba, a broj ležaja će umjesto dosadašnjih 200-tinjak iznositi između 250 i 260.

Nakon što se završi ovaj dio posla, predstoji posljednja i završna faza u kojoj je predviđena gradnja kampa i parkirališta s cca 800 parkirnih mjesta sto će stajati još dodatnih 10 milijuna kuna, a turizmu ovog kraja otvoriti nove perspektive.