×

7. Business Café u četvrtak na Tuškancu

U četvrtak 29. ožujka 2012., u Hemingway baru na Tuškancu održava se 7. Business Cafe.
Foto: s 4. Business Café-a
Foto: s 4. Business Café-a

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva, medijskim pokroviteljstvom portala www.imamnovac.com, Poslovnog savjetnika i portala Poslovni turizam te sponzorstva Volksbanke, tiskare Drim i Croate, u četvrtak 29. ožujka, u Hemingway baru na Tuškancu održava se 7. Business Café.

Business Café projekt je poduzeća Zaokreta nastao iz uočene potrebe za druženjem malih poduzetnika i onih koji to uskoro žele biti s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog poduzeća.

Gosti 7. Business Cafe-a su Ana Fresl, vlasnica poduzeća Projekt jednako razvoj koja će prezentirati kako uspješno povući sredstva iz EU, zatim Eduard Bočkaj, vlasnik tvrtke Media Capital koji će predstaviti inovativnu aplikaciju za mobilne telefone 555 koja nagrađuje dojmove o usluzi, Marin Nekić, suvlasnik Hemingway bara koji će predstaviti Crocktail – jedinstveni autohtoni hrvatski koktel te Mirko Vragović, vlasnik centra Oraveda koji će okupljene podučiti kako upravljati stresom i opustiti se metodom relaksacije.

Gosti prethodnih druženja bili su uspješni poduzetnici Hrvoje Prpić, Rašeljka Maras, Tomislav Bekec, Jadranka Boban Pejić, supružnici Sandra Mihelčić i Igor Milinović, Renata i Damir Vokal te Vesna i Marin Pavletić koji su zajedničkim snagama izgradili uspješne biznise, te Mirela Španjol Marković.

Ulaz na druženja je slobodan uz prethodnu prijavu na kristina@zaokret.com radi ograničenog broja sudionika, a sve prisutne uz predavače očekuje i organizirani networking te nagrade.