×

7. Mystery shopping dan: „Osigurajmo rast hrvatskog turizma“

Heraklea, prva hrvatska agencija specijalizirana za mystery shopping, 17. veljače 2011. godine, u hotelu Antunović organizira 7. po redu Mystery shopping dan.
Prošlogodišnji Mystery shopping dan
Prošlogodišnji Mystery shopping dan

Nakon uspješnih šest organiziranih konferencija, s više od stotinu posjetitelja, ove godine fokus je stavljen na djelatnosti koje svojim djelovanjem mogu vrlo učinkovito utjecati na rast hrvatskog turizma – financijske institucije – osiguravajući i bankarski sektor, i u konačnici, sam turizam.

U sklopu programa koji će voditi gospodin Tomislav Bekec, svoja će iskustva iz mystery shoppinga i upravljanja kvalitetom, te način kako ih i Vi možete upotrijebiti, iznijeti gospođa Anđelka Braica iz poduzeća Euroherc, te gospođa Danica Kozica iz Erste&Steiermarkische banke.

U drugom dijelu predavanja, sudionike očekuje i zanimljiva radionica za poticanje proaktivnosti djelatnika u sklopu predavanja agencije Creativa.

Kasnije će naglasak biti na turističkoj djelatnosti, gospoda Ninoslav Kikaš iz hotela Rezidor-Regent te Zdenko Posavec iz hotela Antunović predstavit će način kojim se oni trude osigurati kvalitetnu uslugu svojim gostima.

Treću godinu, otkako se provodi istraživanje Regionalne usluge, GUEST, Heraklea će predstaviti rezultate istraživanja te otkriti tko je najbolji domaćin u regiji. Također, bit će dodijeljena i tradicionalna nagrada za posvećenost kvaliteti usluge.

Na kraju programa, gospodin Tomislav Bekec predstavit će Heraklea Customer Service Akademiju koja s predavanjima započinje tjedan kasnije, 25. veljače 2011. te iznijeti zaključke 7. Mystery shopping dana.

Potvrde pojedinih govornika još uvijek se čekaju, a do tada više informacija možete naći na www.heraklea.hr i prijaviti se na msdan@heraklea.hr

Program 7. Mystery shopping dana pogledajte ovdje: http://www.heraklea.hr/wp-content/uploads/2010/12/Program-7.-MS-dana_2.12.2010..doc.

Osigurajte svoje mjesto već danas! Prijavnica za 7. Mystery shopping dan dostupna je na: http://www.heraklea.hr/wp-content/uploads/2010/11/7.-MS-dan-PRIJAVNICA.doc.

Medijski pokrovitelj događanja je portal PoslovniTurizam.