×

Esplanade otvara svoja vrata građanima

Hotel Regent Esplanade otvara svoja vrata svima koji žele provjeriti što ondje ima i što se nudi za planiranje sastanaka, događanja, vjenčanja i ostalih društvenih i poslovnih prigoda.
Foto: Regent Esplanade Zagreb
Foto: Regent Esplanade Zagreb

Svi zainteresirani mogu doći u hotel u petak, 27. siječnja od 12 - 18 sati i upoznati tim koji stoji iza svega. Oni koji planiraju sastanak, događanje, konferenciju, maturalnu proslavu, rođendansku zabavu, domjenak i sl., pozvani su da prošeću kroz dvorane, upoznaju se s ponudom hotela i mogućnostima organizacije.

Uz obilazak soba i dvorana, od kojih će svaka imati drugačiji razmještaj i dekoraciju, posjetitelji će moći degustirati kavu Lavazza, sireve Dukat, koktele i vino Badel 1862, pjenušac Tomac, te vrhunska vina vinarije Mendek i Jarec-Kure. Svoj repertoar predstavit će Showtime band te DJ Jade, dok će salon vjenčanica Nensy predstaviti novu kolekciju haljina za vjenčanja. Oryx i Oldtimer predstavit će uslugu vožnje limuzinom. Partneri Prolight, ID Kongres, 5 Group, one2play i drugi, ponudit će brojne mogućnosti organizacije događanja.

"Mnogi građani imaju strahopoštovanje prema ovoj staroj 'Zagrebačkoj dami' i na neki se način boje ući u hotel. Ovim putem želimo pozvati sve da dođu, prošeću kroz prostore i upoznaju se s ponudom i ljubaznim osobljem. Želimo hotel približiti Zagrepčanima i pokazati im da smo pristupačni." – izjavio je Ivica Krizmanić, vršitelj dužnosti generalnog direktora hotela Regent Esplanade.

Za sve one koji planiraju organizaciju događanja u 2012. ili 2013. godini, Hotel odobrava poseban popust od 10% na cjelokupni iznos.

Ponuda se odnosi na sve nove rezervacije koje se dogovore s odgovornim osobama iz Odjela prodaje, na dan 27. siječnja 2012., uz uvjet da se ugovor potpiše u razdoblju od 27. siječnja – 10. veljače 2012. Popust se ne odnosi na ranije dogovorena događanja i ne može se kombinirati s drugim popustima i posebnim ponudama.

Više informacija i program događanja pogledaje ovdje.