×

Future Hotels 2012: događaj koji se ne propušta!

Predstavljamo dvije poslovno stručne konferencije, u organizaciji agencije The P. World, koja u Zagrebu u ožujku 2012. prvi put predstavlja svjetska imena iz hotelijerstva i marketinga.

Predstavljamo dvije poslovno stručne konferencije, u organizaciji agencije The P. World, koja u Zagrebu u ožujku 2012. prvi put predstavlja svjetska imena iz hotelijerstva i marketinga.

Future Hotels - 16.3.2012.

Future Hotels prva je međunarodna konferencija o hotelijerstvu i turizmu koja se održava u Hrvatskoj, u organizaciji agencije The P. World. Donosi izlaganja govornika iz najpoznatijih međunarodnih hotelskih grupacija, kao što su Kempinski, Fairmont, Haytt, Intercontinental, Accor Hotels i ostali. Cilj konferencije je prezentirati suvremene trendove na hotelskom tržištu, strategije prodaje, marketinga i brendiranja u hotelijerstvu, ali i najnovije trendove u hotelskom dizajnu. Isto tako, donosi ekskluzivne prezentacije Googlea, Expedie i TripAdvisora o budućim trendovima razvoja u hotelskoj industriji.

Sponzor konferencije, Horwath HTL Zagreb na kraju konferencije organizira cocktail prijem, što će biti odlična prilika za ležerno druženje sa stručnjacima iz europske hotelske industrije.

Pridružite se liderima europske hotelske industrije u diskusijama o budućnosti hotelske industrije! Ovo je događaj koji se ne propušta!

Cijene kotizacija:
Prijave nakon 21. siječnja 2012. - 359 EUR

Svim našim partnerima i posjetiteljima osigurali smo poseban popust od 10% na cijenu kotizacije konferencije Future Hotels. Rezervirajte svoje mjesto već sada, javite se na e-mail kontakt@poslovniturizam.com


The Marketing Kingdom - 1. i 2.3.2012.

The Marketing Kingdom prva je marketinška konferencija sa svjetskim predavačima u Hrvatskoj koja donosi interaktivne rasprave o najvažnijim marketinškim temama, uključujući društvene medije i digitalni marketing. Na ovom ekskluzivnom događaju imat ćete priliku prisustvovati prezentacijama marketinških stručnjaka iz Facebooka, Yahooa, IBM-a, BMW-a te engleskog nogometnog kluba Manchester City. Cijeli program pogledajte ovdje.

Cijene kotizacija:
Prijava između 7. siječnja i 3. veljače 2012. - 459 EUR
Prijava nakon 4. veljače 2012. - 499 EUR
VIP paket - 799 EUR (uključuje VIP mjesta, privatni ručak sa svim predavačima)