×

Još 7 dana do Supply Chain Management Arene

Prva regionalna konferencija SUPPLY CHAIN MANAGEMENT ARENA 2012 održat će se 1. veljače 2012., u hotel The Regent Esplanade u Zagrebu.
Još 7 dana do Supply Chain Management Arene

Organizator ove Regionalne konferencije o upravljanju lancem opskrbe je Infoarena. Suorganizator konferencije je Hrvatska udruga za upravljanje lancem opskrbe, a generalni partner Konzum d.o.o.

Dan nakon konferencije, 2. veljače 2012. omogućeno je besplatno sudjelovanje na interaktivnim
radionicama te predstavljanju raznih projekata povezanih s temom konferencije.

Prvi dan konferencije donosi teme kompleksnosti lanaca opskrbe i upravljanje njihovom složenošću, kolaboracije u lancu opskrbe - protok informacija u proširenim SC, S&OP procesa - protok informacija unutar poduzeća te razvoja logistike u regiji i što nam donosi ulazak Hrvatske u EU.

Na konferenciji će se raspravljati kako SCM može pomoći u reduciranju troškova i povećanju produktivnosti, smanjenju rokova isporuke i povećanju kvalitete usluge u trenu kada se konkurencija povećava i svaki detalj i svaka kuna postaje bitna. Na SCM Areni pokušat će se odgovoriti na ključna pitanja, a sudionici će biti u mogućnosti podijeliti svoja iskustva s brojnim uglednim predavačima, panelistima i afirmiranim stručnjacima iz Hrvatske i regije.

Novost u programu je održavanje interaktivnih radionica i predstavljanje projekata s temama koje su povezane sa SCM-om dan nakon glavne konferencije, 2. veljače. Jednu od interaktivnih radionica održati će tvrtka Aldata, a od projekata koje će biti predstavljeni ističu se Cargo City i Cargo centar Zagreb. Sudjelovanje na interaktivnim radionicama i predstavljanju projekata je besplatno, uz obaveznu registraciju na web stranici konferencije. Pravo prvenstva imaju sudionici prvog dana konferencije.

Na konferenciji će biti zastupljeni predstavnici različitih industrijskih vertikala te tvrtki različitih veličina. Takvo okruženje uvelike obogaćuje konferenciju čineći je jedinstvenim edukacijskim događajem, te mjestom koje potiče umrežavanje bez premca. Više o konferenciji i samom programu možete vidjeti ovdje.