×

Poslovna događanja u travnju

Nekoliko je zanimljivih konferencija i sajmova najavljeno za travanj. Više u nastavku.
Poslovna događanja u travnju

Konferencija centralne i jugoistočne Europe o energetskoj učinkovitosti - ENERGY EFFICIENCY ARENA 2012 održat će se 03. i 04. travnja 2012. u The Regent Esplanade hotelu u Zagrebu. Planiranje vlastite energetike, raspolaganje dostupnim resursima i briga za okoliš dio su održivog poslovanja i razvojni potencijal svakog privatnog i javnog poslovanja. Trenutno stanje i potencijal na lokalnom tržištu te novi zahtjevi i strategije Europske unije koja će uskoro ovu regiju u potpunosti integrirati u svoje strukture, okosnica su konferencije.

Svi koji radite u prodaji, sigurno se pitate kako pripremiti ponudu koja se ne odbija. Tajnu će vam otkriti međunarodni marketinški stručnjak Aleš Lisac i gostujući predavači, na velikom marketinškom seminaru 5. travnja u Hotelu Antunović u Zagrebu. Predavanja drže Aleš Lisac ("Kako pripremiti ponudu koju nitko neće moći odbiti?"), Krešimir Macan ("Kako uz pomoć PR-a do više stranaka i boljeg ugleda poduzeća?"), Rikard Lumezi ("Korištenje suvremenih marketinških kanala") i Emil Pavić ("Prodaja 1:1 – kako sa sastanka otići s potpisanim ugovorom?").

Prvi međunarodni sajam investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina za Jadransku regiju održat će se u Zagrebu 19. i 20. travnja 2012. pod imenom REXPO Zagreb 2012. Sajam će se odvijati u prostorijama Hypo Expo XXI na oko 2.500 m2 izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke. REXPO će, po uzoru na slične svjetske sajmove, (MIPIM u Cannes-u, EXPO REAL u Minhenu, REAL Vienna u Beču), biti centralno mjesto okupljanja investitora i ostalih relevantnih sudionika tržišta investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina.

Na Malom Lošinju 24.-26.04. održava se međunarodni turistički sajam za aktivno provođenje slobodnog vremena NATOUR ADRIA. Sajam se nakon nekoliko godina u Sloveniji, prvi puta održava u Hrvatskoj. Svi koji nude sportske turističke programe i aktivni odmor u prirodi, pružatelji smještaja i usluga eko-turizma, kampovi i caravaning centri, ponuđači opreme za sportski turizam i aktivni odmor u prirodi, destinacijske organizacije i različite interesne grupe iz Hrvatske, imati će jedinstvenu priliku predstaviti svoju ponudu mnogim pozvanim gostima iz cijele Europe.