×

Sajam za ugostitelje koji žele nešto više

Šestu godinu zaredom u Ljubljani se održava Sajam okusa, na kojem se može naći sve potrebno za poslovanje, od tehnološke opreme pa do hrane i pića.
Sajam za ugostitelje koji žele nešto više

Od svog prvog izdanja Sajam se svake godine unaprijeđuje i proširuje, te je danas postao jedna od najkvalitetnijih manifestacija, namijenjenih tržištu Slovenije, Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Mađarske.

SAJAM GAST EXPO objedinjuje tri sajma: Međunarodni stručni sajam Gastronomije, Pića, Kave, Slastičarstva, Pekarstva i ugostiteljsko-hotelske opreme te Sajam sladoleda i Sajam vina. Na sajmu gastronomije ugostitelji tako mogu naći bogat izlagački program s naglaskom na inovacije na kojem se predstavljaju najkvalitetniji brendovi, dok Sajam sladoleda uključuje puno više od sladoleda. Predstavljaju se vodeće svjetske kompanije i brand marke, najviše iz zemlje iz koje sladoled potječe – Italije, a tu su i oprema, dodaci, sirovine. Tijekom sajma se odvijaju i besplatne degustacije te prvenstvo Slovenije u pripremanju sladoleda.

MEĐUNARODNI SAJAM VINO povezuje ugostitelje direktno s vinarima, a u sklopu sajma se odvija i ocjenjivanje vina i žestokih pića od strane ugostiteljske struke.Posebna su značajka sva tri sajma edukacijske radionice na kojima izlagači predstavljaju velik broj noviteta, pri čemu sudionici imaju priliku za stjecanja niza novih tehničkih znanja.

Sajam se održava na Gospodarskom rastavišču u Ljubljani, a za sve one koji se akreditiraju putem internet stranice www.gast.si ili imaju poslovnu pozivnicu ulaz je besplatan.
Radno vrijeme sajma je od 9.30 do 18.30 sati, osim zadnjeg dana, odnosno srijede, kada je radno vrijeme do 17.30. sati.