×

HUOJ: Kako ćemo komunicirati u vremenima koja dolaze

Desetak vodećih stručnjaka s područja PR-a održat će predavanje na 12. konferenciji HUOJ-a (Hrvatska udruga za odnose s javnošću), koja se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića odvija 24. i 25. studenog u Arena centru Zagreb.
HUOJ: Kako ćemo komunicirati u vremenima koja dolaze

Konferencija će kroz predavanja dati odgovore na pitanja kako zaštiti intelektualno vlasništvo i autorska prava, kako poboljšati komunikaciju unutar naših domova, radnih mjesta, klubova, kako se brendirati te se dodatno usavršiti u odnosima s javnošću i biti korak ispred drugih.

Kakvi su svjetski trendovi industrije odnosa s javnošću, što možemo očekivati od sutra, kako riješiti problem kada interno odjednom postane javno, otkrit će slijedeći stručnjaci: Zoltan Baračkai globalni stručnjak s područja strateškog menadžmenta, Kevin Keohane svjetski poznati stručnjak za brandiranje, Claudia Salvi, komunikacijska stručnjakinja, Božo Skoko, Ivan Tanta, Aleksandra Kolarić, Dijana Kobas Dešković, Malita Pavlek, Gordan Kožulj i drugi.

Večer prvog konferencijskog dana, 24. studenog, rezervirana je za 5. Grand PRix - dodjelu godišnjih nagrada HUOJ-a za najbolje projekte u odnosima s javnošću u protekloj godini po ocjeni stručnog žirija HUOJ-a za izvrsnost u stručnim ostvarenjima.

Strukovna nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Grand PRix, dodijeljuje se već petu godinu za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću, kao priznanje kolegama specijaliziranima za osmišljavanje i provedbu strateških komunikacija i odnosa s javnošću u tvrtkama, vladinim institucijama i tijelima lokalne uprave i samouprave, nevladinim udrugama, agencijama za komunikacijski menadžment i odnose s javnošću te pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima.

Ovogodišnja konferencija je humanitarnog karaktera pa će se povodom toga prikupljati financijska sredstva za pomoć udruzi Crveni nosevi, čija je misija vraćanje osmijeha na lice djeci koja nažalost provode dane u bolnicama.