×

Atlas uveo novi način prodaje aranžmana

Atlasova putovanja moći se kupiti u Konzumovim prodavaonicama, a imati će i određene pogodnosti te će tako biti povoljnija nego u samoj poslovnici.
Atlas uveo novi način prodaje aranžmana

Želite negdje otputovati, a lijeni ste otići do putničke agencije? Ako je suditi prema novom modelu prodaje turističkih aranžmana, koji je ovih dana lansirala putnička agencija Atlas, dovoljno je da kada ujutro odete po kruh u najbliži dućan Konzuma na blagajni uplatite putovanje. Riječ je, naime, o novitetu u prodaji putničkih aranžmana na ovim prostorima, odnosno o posebnim aranžmanima koji će biti kreirani i nuđeni kupcima kroz prodajnu mrežu Konzuma.

Prvi u ponudi Istanbul
- Kroz istraživanje tržišta shvatili smo da je to isplativo i korisno jer je Konzum najposjećeniji prodajni lanac u Hrvatskoj i to znači veliki broj potencijalnih kupaca. Trenutno je u ponudi putovanje u Istanbul, a uskoro ćemo ići i s drugim aranžmanima, samo još nismo definirali kojima - kaže Kristijan Gržetić, izvršni direktor korporativnih komunikacija Adriatica.neta. Aranžmani će se moći kupiti u većim prodajnim centrima Konzuma, a kupcima će biti dostupni na blagajnama.

- Tamo će biti paket s prospektima i materijalima u kojima će se nalaziti sve informacije vezane za aranžman. Kupac kupi paket na blagajni i slijedi upute koje su u materijalima navedene, a to je da bar kod s paketa i broj računa kao potvrdu da je plaćen te svoje kontakt podatke dostavi putem e-maila ili telefona Atlasu te na taj način aktivira paket i rezervira putovanje - objašnjava Gržetić. Dodaje kako je trenutni paket za Istanbul pod nazivom ‘Čarobno putovanje u 1001 noć' povoljniji u Konzumu nego u poslovnicama Atlasa. - To je promotivni paket, ali će i ostali koje budemo ovako nudili biti s nekim beneficijama - ističe.

Paket za Istanbul u ponudi je po cijeni od 2.649,00 kuna, a odnosi se na period od 10. do 13. veljače. Cijena uključuje zrakoplovni prijevoz i pristojbe, tri noćenja s doručkom u hotelu s tri zvjezdice, obilazak Istanbula i lokacija na kojima se snimala serija '1001 noć', zdravstveno osiguranje i turistički vodič Turska.
- Mislim da će tržište dobro prihvatiti ovaj način poslovanja jer nije riječ o ničem nesigurnom, sve je osigurano maksimalno - smatra Kristijan Gržetić.